hasarz Kızlar merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz 9+6 perşembe gece kanama oldu hastaneye gittim doktor baktı kalp atışı var dedi ilaç verdi geldim ama bugün sabahtan beri hiç midem bulanmıyor sessiz düşük olabilir mi kafayı yemek üzereyim
deryaclkk hasarz ben de progestan kullanıyorum kanamadan dolayı 9+3 bugün. Benimde aşırı derecede mide bulantım vardı birden kesildi. Cuma günü gittim hiç bir sorun yoktu. Belirtilerin kaybolması birşey oldugu anlamına gelmezmiş. İçin rahat etmezse yarın yine bi gidip görünürsün. Geçmiş olsun😇
Serendipity16 hasarz yani 16 haftalık hamileyim toplasam 2 kere kustum oda hasta olduğum içindi bu ikinci hamileliğim ayrıca oğlumda da hiç kusmadım her hamile kusmaz ki böyle düşünmeyin ilacınız kullanın inşallah sıkıntı olmaz
buketdeniz19 hasarz Sessiz düşük nasıl oluyor canım düşük olucaksa kanama ağrı oluyor illa miğden bulanmak zorunda değilki hamilelikte hergün farklı oluyor hergün bulanacak diye birşey yok canım için rahat etmiyorsa doktora git kontrole tekrardan ben gebeliğim boyunca hiç kusmadım ara ara bulantı oldu sadece
mimika hasarz bazen belirtiler gider gelir gelmez değişir. Belirtilere kalsa cogumuz her ay hamile mubarek :))