meriko95 sağolun 🌸 bu süreç de çok doktora göründüm cidden bir çoğu çok tersti. Hatta biri bana “ benim işim kesmek yumurtalığına veya rahmine ne olur ilgilenmiyorum” gibi bir şeyler demişti babam yanımdaydı, bak o doktora kesinlikle hakkım helal değil kesinlikle .. çok ağlamıştım hastanede.
Kesinlikle öyle, devlete değil de özele gitme sebebimiz zaten insan gibi bir muamele görmek doktorla iletişim halinde kalabilmek. Ama ameliyat oldum, aynı rahatsızlığım ilaç kullanmama rağmen 3 ay içinde tekrar etti ve lekelenme tarzında devamlı gelen bir kanamam olmasına rağmen kendisine kontrole gittiğim de hiçbir şey söylemedi muayene etmek dışında. Kendisine artık eşim çıkışmıştı eşimin neden kanaması oluyor niye bir şey söylemiyor tedavi sunmuyorsunuz diye bu sefer de ters bir çıkışı olmuştu çok saygısızcaydı. Bir çok kişi övmüş ama ben kendisini hiç unutmadım .
Şuan Öznur Dündar’a gebelik için kontrole gidiyorum kendisinin özel kliniği var gayet ilgili, güler yüzlü bir hanım. Medipol de kapsamlı bir hastane ama kendisinin çalıştığı hastane de Memorial. Belki düşünürsünüz aklınızda bulunsun 🌸