leylaannesi sevvalb06 benim bahsettiğim arkadaşımın da düşük ilerliyor ama doktor da çok olumsuz konuşmamış ben tamam diyene kadar 2 günde bir aynı hastanede aynı saatte kan ver demiş inşallah ikiniz de ve isteyen herkeste sağlıkla kucağına alır çocuklarını
sevvalb06 2prensesannesiiii yaa çok sevindim rabbim bebişinize sağlıklı ömürler versin inşallah gözüm salı gününe diktim ozaman aynı yerde aynı saate verip kesinleştiricem
2prensesannesiiii sevvalb06 bak ben devlette 100 değerle öğrendim kızımı düşün özeldeki druma gittim beta istedi sonuç 77 çıktı ve kimyasal dedi devletteki sonuçlar sağlıklı çıkıyordu özelde sağlıksız sonuç çıkıyordu çok şükür aldırmadım kucağımda 🙏🏻💓 aynı yerde verin testlerinizi
sevvalb06 2prensesannesiiii yaaa evet 100 den 77 yi görsem derşm cidden yine dış gebeliğim yada kimyasalım vay be gerçekten mucize benim dış gebeliklerimde geç döllenme olup canlı gebelik olmuş olmasın boşuna gittiyse ya bu gerçekten mucize ya
sevvalb06 leylaannesi evet öyle hastanalere uyuz oluyorum artık hele şehir hastanesinden uzak duruyorum beni mahfettiler jdjdjdjdjjd
leylaannesi sevvalb06 zaten özel hastanede hasta değil müşterisin afedersin ne iteleyebilirlerse devlette de sıra bulmak zor girsen doktorun yanına 2 dk da çıkartıyorlar yüzüne bakmıyorlar ama bakalım ne olacak halimiz😅😅
2prensesannesiiii sevvalb06 valla bilmiyorum ama dr bana önce kimyasal gebelik dedi sonra boş gebelik dedi sonra dış gebelik dedi ağla ağla öldüm valla en sonda normal dedi bi sevindik sonra bi gittik mol gebelik kürtaj dedi ama olmadım 4 dr gezdim 4 ü aldırma normal gebelik bu dedi
melikeasf sevvalb06 seni çok iyi anlıyorum canım inşallah çok sağlıklı bir bebeğin olur Allah yardımcın olsun gerçekten çok yıpratıcı kaygı korku belirsizlik of of 😣
muzeyyennsarac Bende adetime 1 gün varken verdim 21 çıktı adet olmadım ertesi gün verdim 27,6 çıktı 42 saat vardı arada aynı hastane Bahçelievler devlette şimdi yarın sabah sağlık ocağında vericem yavaş ilerliyo çok korkuyorum evdeki testte çok silik çıktı 2 defa
sevvalb06 muzeyyennsarac benim 2. Dış gebeliğim de böyleydi bence sizde ahnı saat aynı hastanede 48 saate bir verin sağlıklı sonuç böyle çıkıyor cidden 48 saate 2 katı çıkması gerek sizede mucize olsun bi ihtimal istiyor insan o ihtimal bizi bulsun inşallah ve iyi olsun 🙏🏻😔
2prensesannesiiii leylaannesi evet çok şükür yiyecek ekmeği varmış yavrumun 🙏🏻 mesela ben devlette 100 değerle öğrenmiştim ertesi günü özeldeki druma gittim beta istedi sonuç 77 geldi düşecek kimyasal dedi 4 dün sonra devlette 400 küsür sonuç sağlıklı artış sonra özeldeki drum buna istinaden çağırdı gittim düşük geldi sonuç boş dış bişeyler saydı en sonda mol gebelik kürtaj dedi allahtan 10 dk arayla özelde kan verip hem devlette kan verdim sonuç 600 küsür bişey düşük geldi kürtaja alınıyordum allaha dualar ettim devletteki sonuç çıksın diye tam çağırdılar sonuç çıktı 1500 sağlıklı artış kürtajı rızam olmadı ordan doğru devlete drlar normal gebelik bu aldırma dedi 4 dr gezdim normal gebelik dedi çok mucize yaşadım valla annelik iç güdüsü çok başka bişey ya
leylaannesi 2prensesannesiiii baksana nasıl güveniceksin işte bir daha oralara can bu ya bu kadar hafife alınmamalı çok şükür rabbim bebeğini korumuş ve sana nasip etmiş. Bana da ilk hamileliğimde ya bismillah gittik kist var ölümle sonuçlanabilir bebeğe zarar verebilir demişti özeldeki doktor şehir hastanesine gittim doçente gittim bişey yok herşey yolunda dedi
2prensesannesiiii leylaannesi çok şükür 🙏🏻 tek drla kalınmamalı hiç bi konuda bu arada dr bana açıklamasında şunu dedi allah bu bebeğe yürü ya kulum dedi 😂🫣
sevvalb06 2prensesannesiiii hahahahha doğru cidden belkide gerçekten bi terslik vardı rabbim sınadı ve sonra can verdi herşeyi düşünğr oldum artık ama çok güzel mucize çokk rabbim korumuş🙏🏻🐣
2prensesannesiiii sevvalb06 oluyor öyle şeyler tek yapmamız gereken başka bi dr görüşü almak umudunuzu kaybetmeyin ilk kan verdiğiniz yerde kan vermeye devam edin gerekirse vajinal ultrason baktırın 🙏🏻 sağlıcakla alın kucağınıza ben umut olsun diye yazdım 🙏🏻