naranta kızlar önerilerinizi bırakın benim deneyeceklerim şunlar: hurma yemek sıcak suda uzun duş merdiven çıkmak korunmasız ilişki (inşallah yani can acısı olmazsa) kolostrumu sağmak ananas yemek 38+3te başlayacağım bakalım ne zaman doğacak🫢
falbay naranta bizim daha var o vakitlere, size kolaylıklar inşallah sağlıkla hemencecik gelir yormadan🫠
eylulmihrasmom naranta sıcak suda squat elle yer silmek ördek yürüşü ikişerli merdiven çıkmak doktora danışarak bazı bitki çayları da rahim ağzını yumuşatiyor ama kesinlikle doktoruna danış canim
allyslife naranta + hindistan cevizi yağı ile sabah akşam 5 dakika göğüs ucu masajı günde 6-10.000 arası yürüyüş günde 10 dakika ördek yürüyüşü 20 dakika sağ-sol aksak gebe yürüyüşü pelvik tilt gün aşırı perine masajı
naranta sum_doa bi o yok elimde kusum cesaret de edemedim hemen sudan cikarilmazsa kanama durmuyormus diyorlar🥶
sum_doa naranta o zaman ördek şeklinde bütün evin yerlerini sil aşkım o gün benim suyum gelmişti çünkü 🥹🥹
eeren naranta meryem ana otunun doğum sancıları başladığında suya konulması gerektiğini söylüyorlar canım. Bulabilirsen doğum sancıları başlamadan suya felan koyma.yapabilirsen genişçe bir kaba,otun üstünü baya geçecek kadar su ekleyip meryem suresini açıp dinleyebilirsin. Doğum bittiği an sudan çıkarılması lazımmış. İnşallah ben yapacağım.
naranta sum_doa askim benim skolyoz var ordek yuruyusunu yaparsam o sekil beni kaldirip gotururler hastaneye artik ahdkdhdjbxndj
naranta eylulmihrasmom bitki caylari yasak askim😭😭😭 sicak suda squati not ettimm dusu silerim bu vesileyle
naranta eeren kusum ben goze alamadim buradaki ebeler unutur falan kan kaybetmeye devam ederim🥲 ulkemizde olsam ama kesin yapardim
eylulmihrasmom naranta özel bi durum mu var 36dan sonra benim doktorumun önerdiği bir kaç tane var ama arkadasıma da önerdi yapti doğumu benim daha bayağı var da. rahim ağzını yumuşatan bitki çayları var hepsi değil tabi
fikretbaciniz naranta ay ben işkinde çok yürüddğm ama kolay doğöadı ikincide dikkat etmeye çalıştım ama erken doğurdun benim çocuklar dengesiz çıktı😀
naranta fikretbaciniz benimki de kesin totosuyla inatlasan donuna yapar modunda inatlasip gelmicek 41de falan gelecek sirf bunun stresine kolaylastirip gelmesine yardimci olmaya calismak istiyorum yoksa cunku kesin 4+ kilo ahdkdhdkd