Cenl Kızlar 2 ci hamileliğim normal doğum yapmak istiyorum ilk doğumum sezeryan oldu endişeleniyorum aradan 5 yıl geçti dikişlerimde iyileşti bi problem yaşamadım aranızda sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı
byayla Cenl Eğerki ssvd düşünüyorsanız ve istanbuldaysanız zeynep kamil hastanesini dilara tuğcu boyrazı öneririm çok ilgili çok enerjik bir doktor.
sucukluyumurta07 Cenl benımde 6.5 sene oldu cok az kaldı ssvd istiyorum doktorumda destekliyor. Bakalım sancım olursa.. Eğer ssvd yaparsam yazacagım
minikmucit Cenl benim de 4 yıl geçti. Bu sefer normal denemek istiyorum. Çünkü sezeryanda zor toparlandım ben. İnşallah isteyen herkese kolay doğumlar nasip olsun
Saimeeeee byayla ben Aylin hanıma gidiyorum Zeynep kamilde ssvd için Ama Dilara tugcuyada gidebilirsin demişti bidahaki randevuyu ondan aldım Aralarında iki yila yakın var yaparlarmiki çok istiyorum 🙁
byayla Saimeeeee benimde aralarında 20 ay oluyordu dilara hanım denemek istersen destekçi olurum olurda yapamazsan hemen acil sezeryana alabileceğini söyledi aylin hanımın övgüsünü çok duymuştum gitmek nasip olmadı ben kendim cesaret edemediğim için sezeryan olmaya karar verdim. Ekim ayında zeynep kamilde doğum yapacağım
byayla Saimeeeee inşallah hayırlısıyla bakalım ☺️ ben kendimde o cesareti göremiyorum yapabileceğime inanmıyorum pek sıcak gelmiyor vajinal doğum olayı vahşice geliyor birde benim ilk sezeryan ameliyatım çok güzel geçti hiç sorun yaşamadım o sebeple aynı yoldan devam etmek istiyorum 🥰
Saimeeeee byayla vahsicemi 😀 bende sezeryan hiç istemiyodum fıtrat üzere sağlıklı olan normal doğum diye herşeyde yolundaydı ama erken doğum diye ikiz olduğu için zorla aldılar İns şimdi olur bakalım 🙁
byayla Saimeeeee İnşallah gönlünüzce olur eğerki inanıyorsanız yapabilirsiniz bence doktorun da önemi var ama bahsedilen iki doktorda işinde iyi gayet diye düşünüyorum ☺️ ben kendimde asla inanmıyordum olmadı zaten şimdi 2. Doğumda da inancım hiç yoktu😂