rojdaa_gk Sinemis567448 Bence hamilesin bir kan testi ver yarın istesen çünkü gecikmen baya uzun sürmüş. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
benimsin21 Sinemis567448 Kuruma çizgisi beyaz olur bunun kuruma çizgisi olduğunu sanmıyorum kaç gün Gecikmen oldu
Sinemis567448 sum_doa 10 agustosta regli oldum dahada olmadım mevsimselmi bilmiyorum bi cocugum var zaten hazır değilim sanırım doktora ne zaman görünsem bilemedim
Sinemis567448 rojdaa_gk az önce kadın doğuma gittim beta verdim sonuca göre yarın konusuruz dedi negatifse ilaç yazcak haralde
Sinemis567448 aynurella_85 kan verdim canımm yarın çıkcak ona göre ilaç başlarız karnım kasığım agrıyor sökülcekte gelmiyormuş gibiyim
Sinemis567448 aynurella_85 valla aslında aklımdan geçtite ne biliyim ya almadım kafam karıştı bence değilim ama kasıklarımm agrıyor bugun olmazsam şaşırmam doktora gittim ya kesin gelir 😀
Sinemis567448 aynurella_85 tarlusal içebilirsin dedi günde 2 kez ama içmek istemiyorum valla kendiliğinden sökülsün
aynurella_85 Sinemis567448 icme canim kendiginden sokulur n guzeli caylar var hani adeti rahatlatan sokturen onlardan ic daha iyi bide tam bilemiyorsunda hamilemisin degilmisin