vanilyalibuse Leyla93- Leyla’mm Rabbim Şafi ismiyle acil şifalar versin inşaallah, dualarım seninle 🙏🏻🫂🤍 neden rahim ağzı kısalmış doktor bir şey dedi mi?
Leyla93- vanilyalibuse inşallah canım Buse dualarını eksik etme kızım daha minicik nolur dayansın 😔 hayır kaç doktor gördü olabiliyor böyle şeyler tamamen rahim yapısıyla alakalı dedi gerçekten iyi ki gitmişim doktora pimpirikli olmam bir işe yaradı inşallahhhh sonu güzel olur kızımı sağlıkla alırım kucağıma 🤲🏻♥️
vanilyalibuse Leyla93- kuzumm Rabbim sağlıkla, sıhhatle, kolaylıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin 🤍🙏🏻 dualarım seninle, haberdar et bizi de 🫂
minik_kelebek3 Leyla93- aa çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah sorunsuz atlatırsın bugün mü öğrendin doktor Altan mı muane yaptı
Leyla93- minik_kelebek3 Allah razı olsun canım inşallah,evet canım sabahta ağrım devam edince gözardı etmek istemedim doktoruma yazdım tekrar muayeneye gittim alttan baktı rahim kısalmış acil serklaj yapılması lazım dedi 😔
vascenceloss Leyla93- ayyy cok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısın bir şekilde 40 haftalara kadar gidersin 🥹 ağrının sebebi bu muymuş
Leyla93- vascenceloss sağol canım inşallah 🤲🏻 evet canım doktor kasılma halkası gördüm dedi zaten direk her zaman ağrılı olmuyormuş benımkı ağrı olunca farkına varmış olduk 😔
meyvemsi Leyla93- Allahim safi ismiyle sifa versin insallah yavrunu sag salim saglikla kolaylikla kucagina almak nasip olsun 🤲🏻 minikler bizim dusundugumuzden daha gucluler sen moralini bozma dikkat etmen gereken seylere dikkat et Rabbim saglikla kavustursun insallah 🤲🏻🤍
mimika Leyla93- Dualarım seninle canım şükür bak farkında oldun Rabbim önlemini aldırdı endişenme dinlen bol su iç toparlar inş .Hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle Rabbim sağlıkla kucagına almak nasıp etsin inş
Leyla93- meyvemsi aminnn canım bende öyle diyorum gerçekten kızım inşallahhhh tutuncak inanıyorum onlar bizden daha güçlüler 🤲🏻🤍
Leyla93- minik_kelebek3 korkma canım Allahın ıznıylr hıc bırsey olmaz sadece doktora rahim uzunluğum normal sınırlarda mı de istersen için rahat etsin