gizemce1 Evetttt daha önce yalın alp ismini sormuştum şimdi bir de Teoman eklendi seçeneklere. Sizce Yalın Alp mi yoksa Teoman mı???
orhismommmmmm gizemce1 bence yalın Alp hoş ama yalın yerine daha güzel Bişi bulabilirsin alo güzel ama.
merve966 gizemce1 yalın modern alp tarihi karışık olmuş gibi. Teoman isminin aslı Touman ve itici geliyor bu isim bana. Yağız alp hoş düşünürseniz
gizemce1 orhismommmmmm onu da şey edemedim ya djdjd babasının adı da Süleyman hem belki uyumlu olur diye düşünmüştüm 😂😂
orhismommmmmm gizemce1 sen enişteyi dinle 😅😅asil Alp Alptuğ Fln Olabılır mı aceva sadece fikir 💙😅😅😅😅😅
gizemce1 orhismommmmmm ya güzel isimler hepsi de ama böyle yükselemiyorum sanki hiçbir isme😂 29 hafta olduk daha isim belli değil ya😂
Serendipity16 gizemce1 teoman denilince aklıma direkt daha17 dizisi geldi oradaki çocuk çok sıkıntılı da 🤣🤣 yani havalı bir isim ama bilemedim
gizemce1 Serendipity16 ya evet onu bende izledim ama hiç onunla alakası yok ismin😂😂😂😂😂 çocuk da iyi birine dönse bari😂
ozlemozzl Alp bence de çok güzel Emir Alp Demir alp Yağız Alp Yavuz alp (Biz de erkek bebiş bekliyoruz Emir Alp düşünüyoruz)