Kızlar 14 haftalık oldu bebek ama ben hiç kilo almadım vermedim de aşırı bulantılarım var hala geçmedi şuana kadar kusmam olmadı ama feci şekilde bulantılarım tiksinmelerim oldu ve iştahım artık tamamen kapandı kendimi hep tıka basa doluymuşum tokmuşum gibi hissediyorum yiyesim yok bazen zorla bişeyler atıyorum ağzıma sağlıklı şeylerde yiyemiyorum kendimi çok suçluyorum vicdan azabı çekiyorum sürekli ağlıyorum bebeğimi iyi besleyemiyorum iştahım kapalı yiyemiyorum diye arada işte bi meyve falan ama sulu yemekler yok hep hazır yiyecekler mutfakta yemek yapmak istemiyorum giremiyorum tiksiniyorum ne bileyim hamburger pizza onu da zaten az yiyorum çok yiyemiyorum aşırı korkuyorum bebeğime bişey olucak diye vicdan azabından kalbim acıyor artık ağlamaktan helak oldum sizde bu durumu yaşadınız mı ne zaman iştahım enerjim gelir bulantılarım ne zaman geçer ben artık kafayı yedim cidden benim gibi böyle iştahsızlık yaşadınız mı bazen görüyorum instagramda hamileler sabah kahvaltı öğünü paylaşıyor yiyorlar çok sağlıklı yeterli besleniyorlar ben ağzıma bile süremiyorum yiyecekleri nasıl yiyorlar aklım almıyor bana yardımcı olur musunuz yapmam gereken bişey var mı 😔