harbyy Reglim gecikti 3. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 5. Gün kaset test yaptım negatif çıktı sonra bı daha test falan yapmadım ama hala regl olmadım yarın 10 gün olucak ama hamile olsam testte silik çizgi bile olsa çıkardı di mi ?
bet88 harbyy sat 30 ağustos bat 26-27 eylül ilişki 11 eylül bugün test yaptım negatif çıkrı tekrar denicem inşAllah pozitif olurr çok şükür sevinci yaşarız
harbyy kps sabah tekrar test yapıcam ama hamile değilsem niye bu kadar gecikmiş olabilir ki ilk defa başıma geliyor da
kps harbyy mevsimsel geçişler, stres, hormonal dalgalanma herşey olabilir canım bi test yap bakalım sonuca göre kadın doğuma gidersin söktürücü yazarlar
harbyy tugcisko hayır vermedim pazertesiyi bekliyim diye düşündüm aslında 2. Yaptığım testten sonra hiç şüphem kalmamıştı stresten olduğunu düşündüm ve saldım ama hala olmadım ve normelde Max 2 gün falan gecikirdi
harbyy kps teşekkür ederim eğer bı kaç gün içinde regl olmazsam kesin gidicem. Biraz tedirgin oldum hamile değilsem niye boyle oldu diye 🙄
harbyy tugcisko teşekkür ederim yarın sabah testte bişey çıkmazsa salıyıda bekleyip kan veririm artik
kps harbyy tek seferlik olduğu için bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum dönemseldir muhtemelen için ferah olsun canım inşallah gebeliktendir 🖤
seval210 harbyy evet normalde düzenli oluyorum ama bu sefer stres çok yaşadım geçen ay 3 gün geçti uygulamada yarın reglım bakalım