esindemirr_ Kızlar 29+1 şuana kadar böyle birşey olmadı midem ve en çokta yemek borum boğazım aşırı yanıyor dündendir bugün korkudan Birşey yemedim fazla ama yine öyle oldu sizin olduysa böyle birşey nasıl geçiyor ?
feyzaciim esindemirr_ kervana hoş geldin hayatım. Geçmiyor 🙇🏻♀️ Yanmaya devam edecek ve uykularından olacaksın amaaa gaviscon al canım her çişe kalktığında bir dikle kafana rahatlatıyor. Başka türlü geçiremedim. Bebişkolarımız büyüdüğü için mideyi sıkıştırıp kapağı açıyor galiba öyle bir şeydi ama az kaldı öyle düşünelim 8-10 haftaya unutacağız mide yanmalarını 🤰🏻
esindemirr_ meyvemsi şurup mu hap mı aslında ilaç hiç kullanmamaya çalışıyorum ama zararı yoksa bakıcam teşekkür ederim 💖
meyvemsi esindemirr_ surubunu icerken ben cok zorlandim o yuzden emme tablet aliyorum doktorum gunde 8 tane bile alabilirsin hic zarari yok demisti ama tabiki cok kotu oldugum zmaan bile 1-2 taneyi gecmemeye calisiyorum
esindemirr_ feyzaciim yaaaa ben bu kervana girmek istemiyordum ama 🥹 gaviscon ne aşkım her gebe kullanabilir mi bakiyim ona hayırlısıyla haftamıza girsekte bebişlerimiz çıksa artık 🙄💖
syh23 feyzaciim kesinlikle gaviscon alın gebe dostu renni kullanmayın içeriği temiz değil demişti doktorum
feyzaciim esindemirr_ evet kuzucum her gebe ve her mide yangını çeken kullanabilir en yakın arkadaşın olacak 🥲
sinem93- esindemirr_ inşallah senin sürmez soğuk süt hafifletirdi biraz ya da bi iki kaşık yoğurt dene istersen
esindemirr_ meyvemsi ya o zaman çok zararsızmış sütle geçiştiriyorum ama doğuma kadar devam ederse ki öyleymiş kesinlikle aklımda kalacak dediğin tablet teşekkür ederim 💖
Kubra__mom 31 haftalık oldum bi kaç kere mide yanması dışında hiç olmadı oda sarma yediğim zamanlar oluyor farkettim, diyorlar midesi yanarsa bebek saçlı oluyor alakası var mı benim ki kel mi olacak 🥲🥲🥲
esindemirr_ Kubra__mom çok şanslısın hiç yanmasın aşkımmmmm bu arada 2 gündür bende bunu duyuyorum bebek saçlı olunca mide yanması oluyor diyorlar ondan mı bilmiyorum ama zaten renkli ultrason da bebişimin saçlarını görmüştüm baya vardı 🥹