feyzaaltunakyuz Kızlar aşırı derecede ödem var yani ayaklarım çok şişiyor tansiyonum filan iyi sıkıntı yok kendimde iyiyim ama ödem canimi sıkıyor ayakkabılar terlikler olmuyor yürürken ayaklarım sanki bingil bingil sallanıyor yok mu bunun çözümü ödem atmak için ?
feyzaciim feyzaaltunakyuz şimdi ben de forumda araştırma yapıyordum canım. Ayak tabanlarımın acısından uyuyamıyorum sanki günlerdir oturmamış gibiyim. Ödem de yok ama inanılmaz canım yanıyor
elifsi1900 feyzaaltunakyuz feyzaaltunakyuz vallahi bundan belki 20 gün öncesine kadar bende buraya yazmıştım suan 31 haftalıgım birde benim erken başlamıştı ama o kadar şişti ki 42 no terlik giyiyordum doktor görür görmez çözümü basit tuzu kes dedi bende yemekler konulan kadar yiyordum Cidde’nde kesildi tansiyonum falan normaldi benim de bu şekilde yemeye devam edersem preeklemsi olursun dedi şuan ayaklarım normal çok şükür
feyzaaltunakyuz elifsi1900 sıfır tuz da çok zor yaa daha 33 haftaligim 😅🥲 neyse sagligimjz için her şey 🫠
feyzaaltunakyuz feyzaciim üst ve bilek kısımları çok fena bugün artık gerçekten canım yanmaya başladı yürürken Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor
feyzaciim feyzaaltunakyuz daha şimdiden böyleyiz hem de 33+3’teyim 37’ye kadar da çalışabilir aldım valla pişman olmaya başladım. Kalçam da çok ağrıyor. Aslında dün bana rahat battı evde kütüphaneli bir oda var dip köşe oraya giriştim ama bu kadar acı verir mi 😭
elifsi1900 İlk önce sen sonra bebiş için biliyorum zor ama alışıyorsun sonrasında geçiyor 1 hafta dikkat et sonucu yaz merak ediyorum
buket150922 Bende burda bekleyim 31 haftayım çok sis ayaklarım bileklerde özellikle bariz belli korkuyorum bazen varisimde var çünkü yürürken agriyo ayaklarım basamiyorum