hamur21 Gebeligimi Beta 114 ile ögrendim 2 gün sonra 237 idi ama adetim gecikmemişti sizce düşük bir değer mi kese kaç gün sonra görülür
hunilii hamur21 artış iyi 2000 üzeri betada ultrasonda görünür takip edip o şekilde gidebilirsiniz doktora
hamur21 mimika Haftaya randevu verdi doktor o zamana kese görünür dedi ama tekrar kan verip artışa bakmama gerek var mı bilemedim bir de adet olacakmış gibi sancım olması normal mi
hamur21 minibebem Doktorum haaftaya gel dedi zaten ama tekrar kan verip artış var mı diye bakmama gerek var mı
minibebem hamur21 artış gayet sağlıklı o yüzden haftaya kontrole gidersiniz . Doktorlar genelde bu şekilde ilerliyor. Yine siz bilirsiniz tabi
ayse1000 hamur21 hamur21 beta değeri yüksekse neden sürekli kan verip bakıyorsunuz anlamıyorum ben 147 ile öğrendim tekrar kan vermedim bir hafta sonrası doktor a gidip keseyi gördük on gün sonra kalp atışı duyuldu , dikkatımi çekti herkes bu şekilde yapıyo sanırım nedenini anlayamadım
hamur21 ayse1000 Aslında çevremdeki insanların söyledikleri kafamı karıştırıyor iki kere kan verdiğim halde emin misin keseyi görene kadar ümitlenme gibi şeyler söyleyip sıkıntıya sokuyorlar bende kafama takıyorum
ayse1000 hamur21 hiç takma canım beta değerin 5 in üzerindeyse hamilesin demek kesenin doğru yerde olduguna bakıcak doktor sonra kalp atışı için cagırıcak , içini ferah tut herkesin her dediğini duyma sağlıkla kucağına al inşallah canım 🥰