bbberil sezeryan sonrası uyuşukluk hisleriniz ne kadar süre devam etti acaba? idrarı hissetme dışkılama hissi vb hisleriniz hemen sonra yerine geldi mi? vücudunuzun başka yerlerinde uyuşma his kaybı yaşadınız mı?
newmomad bbberil canım idrar bi hafta sonra tam geçti diyebilirim bende. Onun dışında başka bi uyuşukluk yaşamadım
banabelliolmaazzzz bbberil idrar hissetmeme benim 2 ay kadar sürdü belkide, popomda hissizlik vardı o da geçti tamamen sezaryen yerimde düzeldi tamamen hislerim geri geldi 3 ay oldu doğum yapalı. Hissizlik devam edecek diye çok korkmuştum
feyzaciim bbberil böyle şeyler de mi olabiliyor ya 😔😔 cidden sezaryenden korkuyorum inşallah normal doğurabilmek nasip olur. Küçükken yaşadığım ameliyat dolayısıyla sanırım korkuyorum böyle şeyler duydukça daha da üzülüyorum
bbberil banabelliolmaazzzz popoda hissizlik ne kadar sürdü acaba? 4. günümdeyim hala his yok dolasıyla tuvalete çıkamıyorum :( hiç geçmeyecek gibi geliyor
banabelliolmaazzzz bbberil kabız olmuşsunuzdur ondan çıkamıyorsunuzdur benim 2 ay sürdü aşağı yukarı. Ben kabız oldum ve cıkamadım hala daha devam ediyor şurup aldım onunla cıkıyorum vok sükür. Ama Hemoroid oldu ben cok ihmal ettim siz ihmal etmeyin