merve_unaldi eda_plt no 29+2 den Aleykümselam bu aralar sırt ağrılarım var genel olarak iyiyiz hiç birşeyimiz hazır değil küçük bir çorap aldım kızıma 30 31. Haftalara işlerimi bıraktım ama şuan bir tık pişmanım zaman geçtikçe halim ferim kalmıyor genel olarak böyle siz nasılsınız nasıl gidiyor
alpilogg eda_plt 33. Haftadan bildiriyorum çok fenayım sırt ağrılarım inanılmaz oturamıyorum oturunca kalkamıyorum. Yatınca uyuyamıyorum 😵💫😵💫 bir an önce 38. Haftak olsun doğurayım sağlıkla hayırlısıyla dua ediyorum 🤯
eda_plt merve_unaldi inan benimde hicbirseyim hazir değil nezmn alacağım ona dair de bir bilgim yok hala.cok şükür şuan iyim bende bir sorun yok
damla_kocak merve_unaldi ben 17 haftayken tüm hazırlıklarım bitti 24 de de ütüledim yıkadım yerleştirildim çok şükür sağlıkla gelsin miniklerimiz
eda_plt alpilogg ayyy rabbim acil şifa versin. Demek hala bel ağrınız var dedim belki küçük haftalarda var buyunce haftalar geçiyor ağrilar
Ftmnur11 30 dan sonraya iş bırakmak gibi bi hata yaptım, 34+4 bugün,heryerim ağrıyor,işler gözümün içine bakıyor,bir gram halim yok Ne hastane çantasını nede yapacaksanız ev temizliğinizi 30 dan sonraya bırakmayın ✨🫡
alpilogg eda_plt küçük haftalar ne ki 🙈 bebelerin kilosu arttıkça artar daha çok ağrılar yük biniyor 🥲 Çok teşekkür ederim inşallah hepimize
Ftmnur11 eda_plt çok geciktirme bence,ilk önce hastane cantan hazır olsun,yardım edecek birisi varsa ev işlerini daha kolay halledersin.benim öyle bı imkanım yok malesef,tek başımayım😊
eda_plt Ftmnur11 ev işi en rahatı evim tertemiz de bide hiç karnım yok yani ağır flnda değilim hallederim ben ama zor olan çanta vb