harun33 ahfj araştırdım ahfj araştırdım Yusuf hocayı şehir dışından gelmiş Eskişehir den olması lzm ordaki hastalarının hepsi memnunmuş keşke gitmeseydi diye yorum yazmışlardı , sağolsun hoca ilgileniyor .
iremmm98 zeyzey_es 13+5te erkek dedi ama içimden hala kız hissediyorum sizce değişiklik olabilir mi ?
zeyzey_es iremmm98 benim eltime 5 buçuk aylığa kadar hep erkek dedi ama detaylida kız çıktı bazen olabiliyor
Selosshh nisan_g benim de hissim kızdan yanaydı. Baya kız diye kendimi alıştırmıştım. İsmi bile hazırdı yani. Herkes kız bekliyordu hamileliğim diğer hamileliğime göre farklıydı bide dedim acaba bu kız olduğu içinmi böyle vs diye ama napalım kaderimizde kız cocuğu yokmus bacım sağlık olsun 🥲
nisan_g Selosshh aynen öyle katılıyorum sağlıklı olması en önemlisi cinsiyetin bir önemi yok hep 2 erkek annesi olmak istemişimdir 😅🩵
Selosshh nisan_g oyy allah gönlüne göre vermiş o zaman allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 bende bazen diyorm umarım doğdunda kız cıkar diye sdkfnskdn belki bi umut,doktor yanlış görmüştür erkek die 😬😬😬
kley esmknkymn merhaba babada bugün 12.haftada erkek dedı suphelı ama dedı ınsallah kızdır benımkı de çok üzüldüm
zeyzey_es kley sakın üzülmeyin cinsiyet için düşünsenize Allah yoktan var etmiş bir evlat daha vermiş hayırlı eli ayağı sağlıklı bi evlat olsun gerisi boş bence
tugcelinos38 zeyzey_es bende öyle düşünüyorum 11. Haftadayız merak ediyorum. Kızımı 14 15 haftalar arası öğrenmiştim bunuda erken öğrenmek istiyorum.
srprz_bebek Bebek büyükken yani 30. Haftadan sonra net bişey diyemeyiz diyorlar ne saçmalık zaten bebek artık büyük daha net görülmezmi
busbusssss didem_krt devlette mi erkek dediler de sonradan kız olduğu öğrendiniz acaba ? Bir de ultrasonda bacak arasını görmüş müydünüz erkek dediklerinde net olarak ?
didem_krt busbusssss evet devlette dediler ben bakmadım o sıra detaylı ultrasondaki doktorum göbek bağı bacak arasındadır o sıra o yüzden erkek demişlerdir dedi 🤷🏼♀️