emine1309 Bebeğim kız, 11+3 de tahminde bulunması için çok ısrar etmiştim kıza benziyor demişti, 13. haftada fetal dna ile özelde öğrendik
esmknkymn İlk gebeligim Devlet 11-12 haftadayken erkeğe benzior dedi 14 haftalıkken gittim özele kız dedi şuan değişirse şaşırmam 😄
kley esmknkymn merhaba babada bugün 12.haftada erkek dedı suphelı ama dedı ınsallah kızdır benımkı de çok üzüldüm
happyela kuseff Ya evet sağlıklı olsun tabi en başta o 🥰 ama insan da benimsiyor yani hani 20 ye kadar falan olsa anlarım neredeyse doğacak 🙈
nisan_g kuseff yaa bende kendimize şaşırıyordum sizinki daha değişik olmuş 😂 İstediğiniz gibi alışveriş de yapamıyorsunuzdur neyse önemli olan sağlıklı olmaları 🫶🏻😅
kuseff nisan_g kız zannettiğimiz için alışverişi yapmıştık zaten ama böyle dedikleri için sonradan ikisine de uyumlu bi kaç takım aldık artık erkek olursa doğduktan sonra devamını alırız inşallah 🥲
nsrnht zeyzey_es 18+4 de devlette erkek dediler 22+4 de detaylıda da erkek çıktı 12 haftalıkken kız denilmişti ama🤗
busbusssss didem_krt devlette mi erkek dediler de sonradan kız olduğu öğrendiniz acaba ? Bir de ultrasonda bacak arasını görmüş müydünüz erkek dediklerinde net olarak ?
gzmay1 ReRuKa Fetal DNA farklı detaylı ultrason farklı şeylere bakıyor. Detaylı ultrasonda organlara vs bakılıyor. Fetal DNA da ise kromozomsal hastalıklara
prensannesi__58 didem_krt bana da 16 da 20 de 23 haftamda kız dedıler 23 de detaylı usg de kız dedıler değişir diye korkuyrm halen 😀
didem_krt prensannesi__58 detaylı da kız dedilerse kesindir değişmez daha 🤭 ben çok istiyordum kız olmasını o yüzden çok mutlu olmuştum 🥰