bkburcuu 11.haftamı geçerken doktor %90 erkek dedi hatta pipisi bu dedi şimdi 17.haftayım kız diyo varmı bu durumu yaşayan sonra tekrar erkek dicek diye bi türlü adepte olamadım 🫢
arya2121 bkburcuu bence 11 hafta çok erken 17 haftalık daha güvenilir ama tabikide yanılma çok oluyor büyük haftalarda bile
meri142334 bkburcuu yaa daha cuma günü aynısını yaşadı 12. Haftada doktor erkek dedi bize de gösterdi yüzde 90 erkek eminim dedi 14. Haftada başka doktora gittim o da erkek dedi 17.hafta Cuma günü kıza benziyor dedi bende çok merak ediyorum hafta içi özelden randevu alacağım bakalım
zzsszz bkburcuu bu tam olarak ben kesin erkek asla değişmez dedi 13 14 de kesin kız dedi 16 da yine kız ama detaylıyı bekle dedi
gunce2314 Ay banada 12 de kız dedi yarın 13+4 olcam kontrol sürede tekrar gel dedi bakalım kız değişmez dimi kız istiyorum
bkburcuu gunce2314 Allah gönlünüze göre versin ama sanırım 17.hafta sonraları net olması için cinsiyet daha mantıklı
arya2121 bkburcuu benimde beş yaşında oğlum banda o zmn kız demişler di doğumda erkek şoku yaşadım ama benim hısım hep erkekti
bkburcuu arya2121 9 ay boyunca kız denilip erkek olması şok gerçekten ama doktor nasıl anlayamıyor bunu saklıyo mu acaba bacak arasını anlamadım ki