Busr_a21 Merhaba hamişler;) Nasılsınız? Ssvd yapmak isteyen var mı ya da böyle bir hikayesi olan varsa Okumak isterim. Bı de devlette mi özel de mi. Gaziantep te Fiyatları bilen var mı. Şuan 12 haftaligim 2. Gebeliğim Si sezeryan ve bnm için çok kötü geçti hem doğum öncesi hem doğum sonrası. Sezeryan anında bağıra çağıra oldum. Bebeğin Kalp atışı yüksekti diye oldum.
Saimeeeee Busr_a21 bende çok istiyorum iki yıla yakın bir zaman oldu benimde Önceki ikizdi doğumdan sonra kaybettim İns hayırlısıyla doğar bebislerimiz Devletimi özelmi kararsızım hangisinde şansım daha çok olur bilemiyorum
mutl Busr_a21 32+3 haftaligim bende çok isterdim . İlk oğlumla aralarında 3 yaş olacak. Devlet yapamazsın 5 yaş olması lazım dedi özel de aşırı pahalı bir fiyat söyledi . Artık Allah’a emanet ettim . Hakkımda sezeryan hayırlısı ise sezeryan normal doğum hayırlısı ise normal doğum olsun
ARYa143 Busr_a21 hayırlı olsın canım, 36+4üz serklajlıyız ve yarın dikişleri aldırıp Ssvd için doğumu beklicez inşallah 🙈🥰 İlk kızım 2,5 yaşında bu arada, Rabbim isteyen herkese hayırlı kolay doğum nasip etsin🌸🤭
nare_09 Varsa böyle bir hikayesi olan ben de dinlemek isterim. Şu an 23 haftalık gebeyim. İlk gebeliğim makat geliş sebebiyle sezaryen oldu. Aradan 4 yıl geçti. Bu sefer mümkünse eğer vajinal doğum yapmak istiyorum.
Busr_a21 nare_09 inşallah hayırlısı olur. Süreç nasıl olacak merak ediyor insan. Sonu nasıl olacak diye.
Rabiaayb Merhaba. Ben de ilk doğumu makat geliş olduğu için sezaryen oldum 3 yıl 3 ay önce. Şimdi 36 haftalığım. Bebek 28. Haftada doğum pozisyonunu aldı . Ssvd denemek niyetindeyim Çarşamba günü ebemle görüşüp tekrar konuşacağım Kayseri şehir hastanesinde düşünüyorum nasibse inşaallah 🤲
Rabiaayb Busr_a21 Merhabalar Büşra hanım. Doğum yapınca haber verin demiştiniz. Geçen hafta rutin kontrolde tansiyonumun yüksek olduğunu görüp yatış verdiler gebelik zehirlenmesi olmadın diye yaklaşık 6 gün hastanede yattım idrarda protein kaçağı çıktı tansiyonumu kontrol altına alıp bugün tam 37 haftalık olunca sezaryen ile aldılar . Nasib olmadı ssvd . Nasib işi gerçekten kendimi çok iyi hazırlamıştım ama tansiyon ve protein kaçağı olunca elmecbur kaldık . Elhamdülillah bebek de ben de iyiyim
Baltatlim @“Busr_a21”#p41397112canim devlette pek destekleyen doktor yok seninki bide 2 iki yıl ancak özel hastanelerde yapan doktor bulabilirsin ben Gaziantep şehir Hastanesi’nde yaptım ama benimki iki doğum arası 4 buçuk yıl dı onu bile kabul etmediler en az 10 yıl geçince deneyebiliyoruz dediler sonra ben bütun riskleri kabul ettiğime dair imza attım ancak öyle kabul ettiler inşallah sende yapan bir doktor bulursun sende yaparsın insallah
Busr_a21 Baltatlim evet bnm aradaki süre az. Artık ozellere bakacaz bakalım bı kaç doktor buldum Instagram da bir sezeryan hep sezeryan değildir sayfası var orda her şehrin yazıyor. Haftası küçük olduğu için gitmedim daha Kilis te yaşıyorum. Şuan devlet hastanesi ile devam ediyorum
ikiprensesannesi23 Baltatlim merhaba canım şehir hastanesinde ssvd icin imza attiktan sonra sezeryana zorlama yapmiyorlar degil mi normal dogurtmak icin de ugrasirlar mi bende o sekilde yapacam da ondan sordm imza atıp normal dogumu talep edecem inşallah
zhdkl Baltatlim Doğuma hastanede çalışan istediğin herhangi bir kadın doğum doktoru girebiliyor mu yoksa o an kim varsa o mu oluyor? Bir de ücretsiz mi yaptınız ?
Busr_a21 mutl ne kadar dedi fiyata. Bnm hiç bilgim yok. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah bende diretmiyorum illa normal doğum olsun diye sadece denemek istiyorum. İkimizde iyi olalım sezeryanla da devam ederiz yine gerekirse.
Baltatlim Busr_a21 antepde yapan doktorlar var tabi de fiyatlar cok yüksek ben 6 ay önce doğum yaptim özlem borazan var özel kliniği var arayıp sormuştum 90 bin TL fiyat vermişti şimdi ne olur bilmiyorum birde livv Hastanesi’nde eda deniz atkin var oda yaptırıyor diye biliyorum ama o hastanede çok pahalı bir hastane
Busr_a21 Baltatlim bayağı çokmuş ya. Ama yine hayırlısı olsun inşallah. Bakalım daha zaman var. Ne çıkacak karşımıza hiç belli olmaz. Hayırlısı…