Slm kızlar aslında yazmayacaktım ama bende sizin gibi hergün girip doğum hikayeleri okuyordum benim doğumlarım hep zor geçerdi yine öyle oldu zaten haftalar önce hafif hafif sancılarım var dı bebek 34 haftalıkken kanala girmişti hep yoğun baskı kasık ağrısı bel ağrılarım var dı perşembe günü kontrolüm vardı ama ondan önceki iki gün aşırı gaz problemi bel ağrısı vardı bide açılma hissediyordum öyle de olmuş gittiğimde 4 cm dedi şok oldum ben bu sefer acı çekmemek için epidural istiyordum onu yapıcaksınız değil mi dedim hayır yanıtı alınca çok ağladım çünkü başıma gelecekleri biliyordum suni vermeye başladılar gerçekten sancılara dayanamıyorum en son 7 cm de kaldım 5 saat asla ilerlemedi artık bebek ıkınma hissi yaptıracak kadar ilerlemiyordu en son doktorum gel seni ıkındıralım dedi makasa çıktım ama nasıl çığlık çığlığa ıkındım mecburdum yapacak hiçbişeyim olmadığını anladım yapmak zorundaydım çok şükür kurtuldum bence herkes doğum dan sonraki toplanmasını da konuşmalı doğum sancısı gibi sancılar var şuan