canankoyuncu 8+3 gebeyim canım çok noodle çekiyor, ama bir şey olursa diye yiyemiyorum Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ya da yiyen ? 😅 Yemeden bana rahat yok
sum_doa canankoyuncu canım ne isterse yedim ben ilkinde aha bunda da yiyorum öyle yediğimiz yiyeceğimiz iki üç lokmadan bişey olsaydı bizim full sağlıklı beslenip temel reis gibi çocuklar doğurmamız gerekirdi ye gitsin olmaz bişeycik abartmadan yenirse ne olacak 🥹
cfk2209 Merhabalar, 5. ve 6. haftamda çok canım istediği için 2 defa güvenilir yerlerde yedim, hiçbir sorun yaşamadım. Tavuklu yiyecekseniz iyi pişmiş olmasını rica edin, emin olduğunuz bir yerse gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz afiyet olsun şimdiden :)
canankoyuncu cfk2209 teşekkür ederim şu marketlerde satılanlerdan çekiyor canım tavuklu falan hiç denemedim düz klasik 15 liralık noodle istiyorum 😅
canankoyuncu sum_doa inşallah bi taneden bir şey olmaz yeyim artık yoksa içimde kalacak Çok teşekkürler 🥰
rozdemirq canankoyuncu benim de 27 Temmuz son adet tarihim 7+1 de gittim kalp atışı yoktu 10 gün sonra gel dedi bende perşembe gidecem inşallah ama benim böyle bisey var 7 agustosta çatlatma iğnesi oldum şayet o günden sayarsam henüz çok küçüktü doktor da olabilir dedi bakalım perşembe gidersem adet tarihine göre 8+3 olacak ama iğneye göre 6+6 olacak
canankoyuncu rozdemirq bende çatlatma iğnemi 1 ağustosta olmuştum 3 ağustostada aşılamam yapılmıştı 1 eylülde kalp atışını alttan muayene ile duymuş olduk Ama vajinal yapmadıysa duyulmuyor 6’da bile zor Bence gittiğinizde duyarsınız Allahın izniyle
rozdemirq canankoyuncu hala umut var mı çok korkuyorum farklı doktor çok korkuttu beni kürtaj dedi bende başka doktora gittim 10 gün sonra gel dedi işte 4 gün kaldı kessin sonuca başlanır çok korkuyorum acaba diyorum gerçekten küçük mu diye
canankoyuncu rozdemirq çok haklısınız korkmakla ama daha ufakmış zaten hemen kürtaj denilmesi can sıkıcı gerçekten Şimdi gitseniz bile vajinal kesin duyulması lazım
rozdemirq canankoyuncu insallah sadece bana dua edin ne olursunuz ilk bebeğim tedirginim heyecan mutluluk korku hepsini yaşıyorum şuan ne olur dua edin bana ne olur
canankoyuncu fkrts direneceğim yememek için inşallah yemem :) iyi bir sey değil elbette Makarnaya devam 😅
berry92 canankoyuncu valla benim de aşırı canım istemişti sebzeli markette satılan. Bi kere aldım yedim. Yahu eskiden insanlar neler neler yiyordu. Uyuşturucu bağımlıları sigara bağımlıları sapasağlam doğuruyor. Bir kereden ne olabilir. İnsanlar toprak yiyo çimento yiyo canı çekiyo diye Hahahah. Kelle paça içen arkadaşlarım da oldu. Japonya’da insanlar çiğ sushi yemiyor mu sanki:)) nefsiniz körelir yiyin hiç bişeycik olmaz. Çiğ değil bişey değil. Yediğiniz paketli çikolatadan bi farkı yok. 1 kere yiyin yeter bi daha canım asla istemedi bile