meyvemsi Nazser_12 bence cok normaldir ben gebeligimin basindan beri tuvaleti duzgun olmayan yere adimimi atmiyorum durmadan cisim geliyor 🤣
haticedn Nazser_12 normal normal hele ben bebek idrar torbami tekmeliyo sanki hemen kosuyorum tuvalete yapıyorum kalkiyorum yine geliyo vallahi dışarıya çıkmaya korkuyorum
pofidikanne Nazser_12 normaldir canım ilerleyen zamanlarda wc den çıkmayız hiç orası odamız olacak resmen 😂😂
Nazser_12 @gamzeakarsu17 koktum bu durum normal gelmedi bana 2 gundur aşırı cıkıyorum carsamba randevum var sizdedemi boyle oluyordu ayrica tessekkur ederim cvb icin
meyvemsi Nazser_12 hele ki bebek buyudukce ve hareket ettikce idrar torbana daha da baski oluyor daha hizli sıkışman çok normal eger idrar yaparken agri yanma vs yoksa korkulacak bir sey yoktur
Nazser_12 @meyvemsi yanma agri vs yok sadece aşırı idrar sıkışmasina sasirdim 2 gundur gozlemliyorum oteki haftalardan daha cok olunca sormak istedim tesekkur ederim kotu bi durum ya bez takasim var oyleki wc ye yurumek bile zor 😁😁😁😁
Nazser_12 @haticedn icim rahatladi ya bi benmi boyleyim dedim acayip urktum demekki normalmis eyvah eyvahh diyim 😁
Nazser_12 @pofidikanne sanirim oyle olacak dun gece berjerin birini banyoya sokasim geldi oturim bari rahat rahat 10 dk da bi iser kalkarim dedim annem guluyo halime😁😁😁
pofidikanne Nazser_12 hahaha yeminle çok doğru 😂 sanırım bu gidişle öyle olacak birde Allah’tan banyom büyük orda sandalye getirir oturur uzanırım 😂
berry92 Nazser_12 çok normal mesanene baskı yapıyo demekki bebek😂 detaylıya girdiğim an doktorun ilk söylediği şey kafası mesanenin üzerinde çok geçmiş olsun şimdiden dedi😂
melismersin Nazser_12 evet son haftalar fazlalaşıyor hatta :) benim ilk avmde başıma gelmişti. Oturup ağlamıştım tuvaletimi tutamıyorum diye 🫣 sonra alıştım artık hapşırırken kaçıyordu hahah