tugbavcioglu Dna labda fetal dna testi yaptırdık bugün 5. Gün istanbuldayız sonuçlarınız ne zaman çıktı yaptıranlar Bu arada eve gelip kan alıyorlar güncel 15 bin ödedik
aysunnsimsek tugbavcioglu merhabalar bende aynı firmada yaptırdım pazartesi yaptırdım cuma günü mail geldi sonuçlar yani . 14.500₺ ödedim daha yeni
tugbavcioglu aysunnsimsek bizde Salı günü yaptırdık size daha düşük fiyat söylemişler doktor tavsiyesi ile mi gittiniz
aysunnsimsek tugbavcioglu evet doktor tavsiyesi ile yaptırdım canım . 8 Eylül de fiyat almışım şimdi baktım
tugbavcioglu aysunnsimsek ben daha önce almıştım ama doktor tavsiyesi ile yaptırmadım galiba doktor tavsiyesi ile gidenlere indirim yapıyorlar inşallah sizin sonuçlarınız temiz çıkmıştır cinsiyeti öğrendiniz mi söylemiyoruz demişlerdi
aysunnsimsek tugbavcioglu evet çok şükğr en önemlisi sağlık olarak problem olmamasıydı 🙏☺️ kızımız olacak Allah’ın izniyle 🙏
tugbavcioglu aysunnsimsek ay ne güzel bende kız istiyorum ve hissediyorum doktor mu söyledi cinsiyeti 💖
aysunnsimsek tugbavcioglu şöyle kardeşim sürpriz yaptılar parti gibi bir şey oldu kendi aramızda ona söylediler cinsiyeti yani ☺️🙏 ikinci hamileliğim bu ilki de kız ama yalan yok bunu da kız istemiştim , önce sağlıklı sonra hayırlı evlat olsunlar inşallah
Monorassa meri_y bnde 2 hafta önce yaptırdım 14.500 sonuç 7 günde çıktı cınsıyetı de doktora gıden sonuçlardan ogrendık
linamom2 meri_y Merhaba sonuçlarınız çıktı mı gelip mi aldılar kanı yoksa siz mi gittiniz bize 15.500
meri_y tugbavcioglu evet biz zeynep kamile gittik oradan doktor burayı arayın hastaneden arayanlara indirimli yapıyorlar dedi ben de aradım bana 14.000 dedi sonra eşime arattım farklı biri aramış gibi ona da 13.000 dediler yani dediğiniz gibi herkese farklı fiyat veriyorlar çok saçma ve ayıp
cakircikk Geçen cumartesi yaptırdım 9. Gün hala çıkmadı. Doktor tavsiyesi ile gittim 16 bin Ödedim - Sakarya