MorKelebek54 beatris bence bekleyin biraz daha 7. Haftada gidin hem kalp atisini duyarsiniz hem keseyi
esmanurduruu kocakb817gmailcom bende öyle düşünüyorum ağrım kanama falan yok rahatsız eden bişey yok 7. Haftada gitsem hem kalbini duyarız diye düşünüyorum
sati2211_ Bence cokta gec gitme dis gebelik falan olursa allah korusun erkenden mudahale edilir 5. Haftanin icinde gitmen dogru olur kese gorunur dis gebelik ihtimali ortadna kalkar
nurse12 beatris çok sevindim inşallah sağlıklılardır çok endişeliyim ben ya bişey olursa diye yarın öğlen ilk doktor randevum var cuma günü betam 971 di yükselmiştir diye düşünüyorum inşallah keseyi görürüm biraz içim rahat eder
nurse12 beatris çarşamba günü idrar çigt çizgi çıktıktan sonra beta verdim 363 geldi 48 saat sonra tekrar beta verdim gelişiyor mu diye 971 geldi
beatris nurse12 hadi hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yarında umarım keseyi görürsün 🙏🏼
nurse12 beatris bence sende git doktora keseyi görürsün göremezsen de en azından bidahaki gitmen gereken tarihi söyler sana