Limonss18 Kızlar ben 4.5 ay önce 19 haftalık bebeklerimi kaybettim sezeryanla alındı 4 kere adet oldum şuan adet olmam gerekiyor ama 6 gündür sadece her gün bir kere lekelenmem oluyor ya cumartesi randevu aldım ama korkuyorum
Limonss18 gamzeakarsu17 hayır aslında test yaptım hep negatif burda bazı şeyler okuyorum cepleşme kist vs onlardan korkuyorum öyle bişey mi acaba 1,2 gün olsa normal diyeceğim de çok uzun sürdü ve hala adet olarak devam etmiyor
gamzeakarsu17 Limonss18 anladım benim kuzenimde dış gebelikten kürtaj oldu da doktor 6 ay korunun demişti sizde ondan mı endişelendiniz diye düşündüm.kürtaj sonrası kontrole gitmediniz mi ne sorun varmış söylemediler mi
Limonss18 Esma006 test yaptım negatif ya lekelenme olduğu için çıkardı testte her türlü diye düşünüyorum inşallah daha kötü bir şey yoktur
Limonss18 gamzeakarsu17 bende sezeryan olduğum için 6 ay korun demişti doktor zaten 1hafta sonra 5 ay olcak sorun olmaz diye düşünüyorum doktora 2ay önce gittim herşey normal ameliyat yerin vs iyi demişti ilk defa böyle bir şey oldu
Esma006 Limonss18 inşallah canım kötü düşünme sezeryandan sonra hemen regl oldun mu peki bende kaybettim sezeryanla aldılar aslında iki gün yaşadı vefat etti hemen oldum diğer ay regl mesela kimisi de olmuyor tabi