rojbi Arkadaşlar merhaba. 32 haftalık gebeyim bebeğim 1400 gr iştahım yok çok fazla yiyemiyorum o yüzden zayıf kalmış muhtemelen. Doktor en son muayenede bana suyu az dedi takip gerekliymiş her hafta gidecekmişim böyle bi durumla karşılaşan oldu mu?
pofidikanne rojbi suyu az olup yerine havuç suyu tüketen anneler vardı kilosu için de kaşar peyniri muz birde böyle kefirli smoothie yap iç
1cey rojbi sanırım marul yeşillik falan da su arttırıyor, havuç suyu bazı marketlerde vardır internetten bakın
Asill01 rojbi incir karpuz kavun suyu arttır havuçta iyi gelio bebek içinde kaşar tahin muz kilo aldırıyormuş kuzenimde su fazlalıgı wardı meyveyi tamamen bıraktırdı doktoru meyve su artışı yapıormuş
rojbi pofidikanne her sabah kaşar tüketiyorum ona rağmen böyle kararsız günüm yok… havuç suyunu nereden temin edebilirim
pofidikanne rojbi denemedim ama deneyimleyen anne olduysa fikir verirler marketlerde zaten satılıyor kendin alıp ezip suyunu çıkarıp içersin 🙂
nurellaa52 rojbi meyve sıkacağı varsa kendim sıkıyordum ben havuç suyunu yeşil mercimek bebeğe kilo aldırıyor eğer kullanmıyorsan balık yağı doktorunun önerisiyle kullan Harici sade kefir + meyve Kaşar ceviz yumurta her gün mutlaka
fikretbaciniz rojbi yani size çekmiştir mesela ben erken doğum yapmama rağmen bebeğimin biri haftasına göre iri doğdu çünkü ben yapılıyım eşim boyu fln uzun ve gebeliğim boyunca 7 kg verdim hiç kg almadım genetik olabilir