haticeafsar dyggysy benimde nişanım geldi bugün, ara ara bel ve karnım ağrıyor ne olucak nasıl olucak merak ediyorum
dyggysy haticeafsar dün akşam saat 8’de geldi benimde nişanım hafif hafif bel ağrılarım oluyor geçiyor bazen şiddetli oluyor bikini bölgesinde batma hissi var birde yarın suni sancı mı alsam diyorum artık 😢
dyggysy haticeafsar inanır mısın aynı şeyi düşündüm herkes çok bilmiş yok çok kötü suni sancı bilmem ne diyen var herkesin doğum hikayesi farklı
dyggysy kalbimdekiminik bebeğim çok şükür 9 saat önce doğurdum 🥹🥹🤲🏻 Rabbim sizede nasip etsin su gibi bir doğum 🤲🏻
kalbimdekiminik dyggysy aşkımmm gözün aydınn nasıl oldu iyi misniz Allah analı babalı büyütsün inşallah
dyggysy kalbimdekiminik inşAllah kuzum sancılı bir süreçti çok şükür geçti gitti suni gerçekten beni zorladı yani dayananları tebrik ediyorum Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın 🌸
dyggysy kalbimdekiminik tahmin ettikleri gibi çıkmadı birde beni korkuttular 3500-3600 arası doğdu yok 4000 sezeryan olur falan dediler hep çok şükür Allah yardım etti
haticeafsar dyggysy beybii gözün aydın nasıl başladı süreç nasıl ilerdi sen nasılsın Bende saat 5 gibi gideceğim hastaneye uyuyamadım🥺🥺
dyggysy haticeafsar Allah’ım yardımcın olsun kolaylaştırsın, hepsi çocuğunu kucağına aldığın an bitiyor harika bir şey doğurmak Rabbim dayanma gücü versin 🤲🏻❤️