dyggysy kalbimdekiminik şimdi kahverengi lekelenme oldu baya kuzum birde bikini bölgemde batma hissi var 🙈🙈
dyggysy kalbimdekiminik bilmiyorum umarım çarşambaya kadar dayanır çarşamba gideceğiz çünkü öyle planladık Allah izin verirse 🥹🥹
dyggysy kalbimdekiminik evet ilk doğum kuzum Allah gerçekten kolay su gibi doğum nasip etsin herkese 🥹
kalbimdekiminik dyggysy Allah yardımcın olsun canım çok güzel geçecek eminim süreci çok güzel ilerletiyorsun
dyggysy kalbimdekiminik Ah kuzum Allah razı olsun, Rabbim sanada su gibi bir doğum nasip etsin gerçekten çok iyisin çok iyi geldin 🌸🥹
kalbimdekiminik dyggysy ne demek her zaman iyi geldiğime çok sevindim 💕💗amin canım hepimizin inşallah
dyggysy kalbimdekiminik hafif kanlı mukus geldi şimdi de dünden beri geliyor sürekli bir şeyler ve bel ağrım hiç gelmedi 🥹
haticeafsar dyggysy bende bugün 38+6dayım Çatı muayanesi oldum 2 cm olmuş, rahim ağzı da yumuşamış. Benim de biraz tansiyonum yüksek baş ağrım var perşembeye kadar gelmezse suni sancıyla başlatalım dedi:( ne yapıcam bilmiyorum
dyggysy haticeafsar ah kıyamam Rabbim sürecini kolaylaştırsın, inşAllah gönlüne göre su gibi bir doğumun olur ❤️🤲🏻