caglaecrin 2prensesannesiiii hadi hayırlı haberlerde gel geri bu posta bugün bende ovülasyon yaptım tekrar bir koyulaşma var 🤣
2prensesannesiiii mimika var ama bu kadar koyu çıkmıyordu silik çıkıyordu başlarda başta yaptıklarım hep silikti bi öncekilere bakabilirsiniz🥰
mimika 2prensesannesiiii sürekli böyle koyu çıkmaz lh yüksekse böyle oluyor iyi daha koyusu oldugu için inş yumurtlamadırda tutar ama aksi halde dr takibi tavsiye ederim.
2prensesannesiiii mimika yok yavaş yavaş büyüyor bence hep pik çıkmadı hormonlarıma bakıldı pcos ileri düzey değil bugün en koyu pik denecek kadar çıktı diğerlerine göre bu attığım gibi negatifti silik çıkıyordu testlerim yavaş yavaş koyulaştı
2prensesannesiiii mimika bide ben günde 2 3 test yapıyorum aynı günler oluyor koyuluk bugünde piki yakalamış oldum 28. döngümde koyulaşmaya başladı hafiften 32. gün de pik gördüm
2prensesannesiiii mimika yaaaa 🫠inşallah canım allah duysun sesini 🙏🏻 bu arada bu ay regl olursam dr takibiyle yumurtamı takip edeceğim bi de tedavi başlatmasını isticem 🙏🏻 ama temennimiz buna gerek kalmaması inşallah 🙏🏻🥹