ozgemommy Üzerinde isim yazılı yastık almak istiyorum ama neredeyse sorduğum tüm hesaplar 800-1500 lira filan yazıyorlar küçücük yastık için var mı uyguna bulup alan birileri
hunilii ozgemommy çevrenizdeki terzilere nakış yapıyorlar mı diye sorun dikimevi falan varsa daha iyi olur hatta bir tane bebek yastığı ve düz beyaz kılıf alın üstüne nakış yaptırın çok daha uyguna gelir
Leyla93- ozgemommy bende baktım her yerde sadece yastık bile 1500 bandında trendyolda “lambkin” satıcısında puset örtüsü battaniyesi dahil full set 4 bin bana daha mantıklı geldi ordan yaptıracağım işçiliğide çok güzel
parla94 ozgemommy detaylı bir şey istiyorsunuz o zaman. Çünkü hastane çıkış setlerinde bile oluyor. Benim aldığımda vardı, bir tane de hediye geldi onda da var. Hastane çıkışı almadıysanız öyle setlere bakın isterseniz
ozgemommy hunilii Decathlon yapıyor diye duymuştum bide oraya soracağım olmadı terziye yaptırırım dediğin gibi
sevdasargin ozgemommy Trendyolda becdery baby satıcısında müslin isimli tulum şapka eldiven yastık kılıfı ve müslin battaniye 1500-1600 bandında sipariş ettim çok güzel geldi şimdi en fazla 1700 olmuştur bir bakın isterseniz
Semaaa__ ozgemommy ben 700 tlye isimli hastane seti aldım 11 li onun içinde yastık kılıfı da vardı istersen linki atarım
ozgemommy Hastane çıkış setini isimsiz istemiştim o yüzden isimsiz aldım yastığı ayrı isteyince böyle ücretler oluyo maalesef
melismersin ozgemommy ben teendyol juniperus diye bir yerden almıştım. Çokta güzel gelmişti. Yastığı ile birlikte 300-400 lira falan