sevimlipolyanna Domates peynir zeytin kankam olduu mideme en iyi onlar geliyor. Sizde durumlar nasıl 🥲
burcinn01 sevimlipolyanna yumutaaaaa haslanmisss artik istemiyorum ama yemekte lazim birde ceviz hic sevmem djdjdj ama yiyorum ah kizim senin icin neler yapıyorum anneni üzme 🤭
arzugul3552 sevimlipolyanna valla ne varsa onu 😂😂😂 ama kahvaltı yapmayı çok sevdiğim için çoook severim korktuğum başımada gelmedi şükür haşlanmış yumurta çok severim hergün fiks menemen yada domates salatalık bol zeytin yağlı zeytin çok severim aajajaja peynir severim bir ekmek tüketmiyorum o kadar kahvaltı sonrasında hemen bir yoğurtla meyve yapıyorum oh mis 🥰🥰🥰 artık akşam da ne olursa ajajjsj
feyzaciim sevimlipolyanna 7. Aya kadar hiç durmadan meyve yedim. Çok şükür kusmadım hiç ama böyle tuhaf bir bulantı hep vardı ona iyi gelen tek şey de soğuk meyveydi
Zzeliha sevimlipolyanna kahvaltıda ne olursa yumurtayı eksik etmemeye çalışırım bazen acayip şekilde buz gibi kola ister cnm onuda içerim doyasıya yani bir tek toleransi kolaya tanırım onun harici salam sosis gibii boş beleş ssdyler asla eve almam taze meyve sebzeyi de hiç ihmal etmem mevsiminde olan ne varsa alirim
naf Muz,peynir, zeytin ,salatalık, domates, kuruyemiş, meyve bu aralar kahvaltı da pekmez ve her gün yumurta
naf naf sevimlipolyanna Yumurta çok sağlıklı hele ki hamilelikte iyi bir vitamin hafta da bir kaç gün yersen iyi olur.
meri_y Ara öğünde Fiks kefir muz ceviz bir iki tane de kuru kayısı ve kuru incir kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta bazen avakado akşamları değişiyor sulu yemek tavuk çorba her şeyden yiyorum meyve de bol bol yerim tek sıkıntım akşam yemeği yanında içeceksiz yapamıyorum mutlaka asitli bir şey içiyorum limonata ice tea vs bir de çay fazla tüketiyor olabilirim 🙈 hem iyi hem kötü bir beslenme şekli olabilir
Kiraz53 sevimlipolyanna çikolata 😍😍 ama 1 veya 2 geceliğine aşırı salkım domates istiyodu canım abartmıyorum hergun 1 2 kg domates yiyodum
beeetul sevimlipolyanna günlük 2 -3 yumurta kesinlikle yemeye çalışıyorum. Onun dışında pek bi rutin oluşturmadım maalesef