minikfasulyeo deletedmom0913 tabi o da doğru Ama ne bileyim ya Toz da üzerine yapışır çocuğa değerse düşüncelerim var gerçi hava temizleyici alacağım
deletedmom0913 minikfasulyeo o diğer renklerde de olabilir siyah renk oldugu için fazla belli olur sadece. Her renk toz olur😊
minikfasulyeo Seymatrkay yaaa çok teşekkür ederim içim rahatladı böyle yorumlar görünce yoksa yarın gidecektim mağazaya farklı renk varsa değiştireyim diye Biraz siyah takıntım varda benim tozu hep belli ediyor diye
Fatmanur_0416 minikfasulyeo yok çok belli etmiyor benim de öyle siyah gri sıkıntı olmadı bi bez sürüyorum bitiyor
minikfasulyeo Fatmanur_0416 benim o yanları gri sadece onun dışında her yer siyah mesela günde bir kez mı siliyorsunuz yoksa gün içersinde bir kaç kez sildiğiniz oluyor mu
Fatmanur_0416 minikfasulyeo sabah akşam siliyorum ya çok uğraşmıyorum pek de kir tutmuyor kızım zaten gündüz yanımda oturma odasında uyur gece yatağı kullanırım
zuzu_59 minikfasulyeo galiba anne yanı olmuyor, sizi ilk zamanlar için zorlamaz mı? Bir de dönencesi yok, o lazım mı yoksa olmasa da olur mu
zuzuuw minikfasulyeo canım zaten diz koyu renkler oluyor gri siyah kahve normal bence Bende koyu gri aldım
minikfasulyeo blnmyld kullanınca yorumlarımızı güncelleyelim en azından 😂 Bilgi almış oluruz diğer annelere de fikir olur
Masal777 minikfasulyeo bunlar çok iyi canım bende kullandım siyah toz demişler ama benim de siyah temizlik bile çok basit ama ben aldığım gün parçalandı kaza sebebiyle cam düştü ve yırtıldı tekrar diktim o kadar da olsun yoksa bebek de düşüyordu