dalyaluna35 36+0 olduk yarın kontrolümüz var ve ne zaman gelmek ister diye cok merak ediyorum 🫠 sizlerin nasıl gidiyor 🌸
nurbanucil dalyaluna35 haftamız aynı🥹 bizimde çarşamba günü kontrolümüz var, son 4 gündür çok sık yalancı sancılar bel ağrısı çekiyorum bakalım kızım gelmeye hazırlanıyor mu🥹🩷 Allah hepimize kolay, sağlıklı ve iyi doğum nasip eylesin
dalyaluna35 pamuksekeer bulut_cm ayy bilinmeyen günler aşırı heyecanlı 😍 saglikla kucagimiza alalim insallah kuzum 🥰
bulut_cm dalyaluna35 amin amin inşallah cidden şuan ne hissettiğimi bile bilmiyorum korku heyecan hepsi bi arada 😅Allahım hepimize yardım etsin inşallah 🤲🏻🌸
dalyaluna35 nurbanucil ayy cok heyecanlı 🥰 mutlaka haber et olur mu benim de kızım olacak 🥰 amiin insallah kuzum sağlıkla kucagimiza alalim 😍
dalyaluna35 bulut_cm cok normal annelik delilik 🥹 pozitif düşün ve bebeğine sarıldığın anı hayal et o zaman butun korkularin gececek 🥰🥰
dalyaluna35 hurremintorunu belirsizlik en tatsız seylerden biri 🙈 saglikla gelsin insallah kuzum cok heyecanlı bekleyişler 🥰