anneciimmm https://ibb.co/Dn6N6mL Kızlar 5 gün önce beta değerim 1.20 ydi şimdiyse iki gün üst üste erken gebelik testi yaptım sizce var mı? İkiside 5 dk içinde çıktı. Prodoctor marka. Çok yanlış pozitif çıktı artık umutlanmak ta istemiyorum..
ilkbebegim__ anneciimmm ben de de buna benzer olmuştu hatta beta değerim senden daha düşük çıkmıştı bir hafta sonra idrar testi yaptım iki kere o da seninki gibi pozitif çıktı ve şu an hamileyim
bebekisteyen anneciimmm yani ve 5 gün öncede çift cizgigdi hatta ben kesin hamilesiniz diye düşünmüştüm ama kandan önce idrara yansıması imkansız bunlar erken gebelik testi değil mi kesin yumurtlama testi değil
ayse_000 anneciimmm önceki testine baktım da onda pembelik yok gibiydi bunda bariz pembe çizgi var belli yani geç döllenme olabilir tekrar kan testi ver bence
anneciimmm beeetul bu markanın yanlış çıkma ihtimali yok sanırım daha önce 3-4 kez yalancı pozitif verdi diğer testler umarım bu öyle değildir 🥲
sude7834 Bu markanın testleri asla yanılmaz cok hasastır 5 beta ile hamile olduğumu öğrenmiştim bu test ile cokk hayali bir çizgi ile cıkıyor
minikkalpmeselesi anneciimmm daha çok erken olduğu şçin myle çıkmış canım ama inşallah gebesin öyle gözüküyor
elifgck anneciimmm iki gebeliğimi de prodoctorla öğrendim bunlardan daha dilim çizgilerdi. Yanılttığını hiç görmedim geç döllenme olabilir beta 5 günde yükselmiş olabilir yeniden kan verin bence. İnşallah hayırlısıyla vardır