masella aynurella_85 pik gününü ve sonrasındaki 2 günü daha değerlendirdim pike kadarda gün aşırı oldu bakalım beklemedeyim🙏🏻🌸
aynurella_85 2prensesannesiiii pik canim 3 gun degerlendir dun degerlendirdiysen 2 gun daha degerlendir sonra gun ara gun ara adet gunune 3 gun kala birak insallah guzel haberlerle
aynurella_85 masella tamam canim super insallah guzel haberler alirsin hamilelik testi yaparken bilgilendir beni burayada atarsin bakariz birlikte insallah
masella aynurella_85 sabredebildiğim kadar sabredip regl günü yapmayı düşünüyorum inşallah net pozitifle gelirimmm 🙏🏻🥹
2prensesannesiiii mertunn pcos var canım bide istmosel var dr 6 ay 1 yıl dene dedi olmazsa gel dedi regl olursam denedim olmadı dicem 🤷🏼♀️ zaman kaybı olmasın diye
2prensesannesiiii mertunn yok bi sene olmadı ama 1. 5 yıldır döngüm bozuk 2 ayda bi regl kimi zaman 76 gün sürdü yani zaman kaybı gerek kalmaz inşallah bu ay gebe kalıcam inşallah🙏🏻
mertunn 2prensesannesiiii Hadi inşallah Allahım nasip etsin. Ben de 91 haziran doğumluyum yoruldum beklemekten