Edanurbaby Böyle bir şeyi yaşadığın için çok üzgünüm. Hamile olmasan bile bir eşe bir kadına yapılabilecek en büyük kötülüklerdendir bu hareket. İnsanın eşinin gözünün dışlarda olduğunu bilmesi hep tetikte olması onu felakete sürükler. Bir an olsun içiniz rahat etmez ona da rahat vermezsiniz. Bu şekilde bi evliliğin sürdürülebilmesi ne yazıkki çok zor, çok yıpratıcı. Ayrıca ben zannetmiyorum ki pişman olsun ve huyundan vazgeçsin. Can çıkar huy çıkmaz. Demekki var ilgisi hep vardı tetiklendi ve emin ol dönem dönem bunlar yaşanacak. Sen onu yakaladın diye aklını başına alacağını falan düşünme. Benim tavsiyem boşanmak elbette değil ama en azından bir süreliğine de olsa uzak kalmak, o stresi kaygıyı ona yaşatmanız olacak. Hiçbir şey olmamış gibi davranırsanız normalleştirilecek bu durum. Bir daha yapmaktan çekinmeyecek, niye çekinsin ki zaten öyle bi durumda. Kendini yıpratma herkes kendine yakışanı yapar yoksa sen de biliyorsun cillop gibi erkekleri gözetleyip hayallere dalmayı. Kocan böyle bir şeyi kaldırabilir miydi acaba?