aks6020 Kızlar bebeğim 2 hafta önden gidiyor mus 2.400 gram dedi ama suyu fazla dedi , su fazlaliligi ile ilgili korkuttu beni çocuğun sağlığı ile ilgili çok tedirgin oldum ne yapmam lazım . Nereye görünmem lazım
papatyaseverrrrr aks6020 cnm benim ilk hamileliğimde suyum hep fazlaydı. Şekerim vs yoktu. 40+3 de normal doğum yaptım bir sıkıntı olmadı oğlum şuan 4 yaşında su tek başına sorun yaratmıyor diye biliyorum ama
aks6020 gizemm65 şeker yuklemesi Yaptırdım canım tekrar hastanede yatış yapıldı gene bakıldı şeker normal çıktı
beyzayen aks6020 benimde 27 suyum her hafta ölçülüyor şeker yüklemesi sonıcum iyi gelmişti ama suyum fazlalaşınca diyet yaptırdılar hala aynı şeker değerlerimde öyle aman aman bi değer değil çoğu tam kararında hatta bebişim minyon kilosuda 34+0 da daha 2 kg bile olmamıştı şuan 34+3 üm .
beyzayen aks6020 sadece evin içinde lavaboya gitmrk bile çok zorluyor bebek sürekli kendini geriyor yürütmüyor beni
aks6020 papatyaseverrrrr ay insallah bende de öyle olur canım ya su fazlalığına değişik değişik şeyler söyledi bende coxuk hasta diye kafama takıp duruyorum