Bdmrl_42 M bedenden Xl oldum ve daha 29 haftalık gebeyim ani kilo alışı normalmi nasıl vericem ben bu kiloyu psikolojim bozuldu kızlar doguma kadar sanırım XXL beden olucam çıldırıyorum
esnnz Bdmrl_42 verirsin hic kafanj yorma ben 32 kilo almistim ki kolay veren biri degilimdir ama hamile kaldigim kiloya dustum ve yeniden hamile kaldim🤣
Tugceasel21 Bdmrl_42 Hiç bişey olmaz 3 normal doğum yaptım 85 lere kadar geldim hepsini verdim versin 😄
Nzisty esnnz aaaa maşallah baya almışsınız ben 26 haftaya geldim hala alamadım ki çok iştahım var kusmam da yok ama aksine kilo veriyorum
esnnz Nzisty ee neden derde dusuyorsun almamissjn ki simdi 3ye hamileyim . 19 haftalik ve 3 kilo aldim ayrica 36 yasindayim ben verdikten sonra herkes verir
Nzisty esnnz çevre ve eş baskısı olunca aaa zayıflamışsın kemik olmusn hamilesin alman lazım vs söylentiler çok var zaten güncel 67’ im ama almadım yani göbeğim baya çıktı sadece böyle maşallah güzel kilo alanları görünce şaşırıyorum
Kiraz53 Bdmrl_42 cok üzücü oluyor ilk doğumunsa hemen verirsin 91 ile girdiğim dogumun 1 hafta sonrasi 70 kiloydum ama 2 3 de hiç kilo veremedim stres sıkıntı kaynaklı