Ezo-masum merhabalar ben de 5 ay önce, 8. Haftamda pembe bir lekelenmem oldu. Doktora koştum ve mol gebelik olabileceğini söyledi. Kürtaj sonrası patoloji sonucu parsiyel mol gebelik olduğu anlaşıldı. 1 bucuk ayda düştü benim değerlerim. Şimdi ayda tahlil verip hcg me baktırıyorum. İçim rahatlasın diye de 2 ayda 1 doktora gidiyorum. Yıkılmıştım ilk öğrendiğim zaman. 2 arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştım. Onlarınki sağlamdı benim başıma gelmişti. Zor bir süreç ama zaman geçiyor. Benim tavsiyem 6 aydan önce gebe kalma. Psikolojik olarak da, fiziksel olarak da dinlen. 6 aydan sonra değerlerin de iyiyse düşün. Tabi doktor kontrollerini de ihmal etme. İnan geçiyor zaman kahretme, Allah ol der olur. Hala bebeğimin haftasını silmedim happymom dan yaşasaydı şu kadarlık olcaktı falan diye kontrol ederim. Her gece sanki karnımdaymış gibi 00.00ı bekliyorum ☺️Ama alıştım, insanlar doğurduğu büyüttüğü evladını kaybediyo. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Kucaklarımızı boş bırakmasın.