hilal0110 Merhaba anneler bugün acile gittim adetim 2 gün gecikti beta 41 çıktı ve tekrar hastaneye gitmedim sonuçları almak için çalışıyorum haftaiçi hasteneye gitme şansım yok biraz daha mı beklesem yoksa hafta içi gitsemmi bilemedim sizin fikriniz varsa yazabilirmisiniz
Bebininannesi_ hilal0110 acilde kan verebilirsin beta takipi için zaten şuan kadın doğuma gitsen bile kese falan gözükmez
hilal0110 elisamommy en erken perşembe gidebilirim zaten bilemedim sizdende akıl alayım dedim endişeliyim de biraz uyuyamadım ☺️
hilal0110 hilalemreperi salı yada perşembe gidebilirim en fazla çalıştığım için mesai dışı gidebiliyorum oda doktor olduğu zamanlar
hilal0110 Bebininannesi_ bizim burda acil çok sıkıntı ya zar zor agrım var falan dedim geciktim dedim anca öyle baktılar mesai dışı polikliniklere gideceğim teşekkürler
muzeyyennsarac Adet olmama 1 gün varken hissedip kan verdim 21 çıktı aradan 42 saat sonra tekrar kan verdim 27,6 çıktı acilden kan verdim hep takip etmek için araştırdıgımda yavaş ilerleme diyo sizde nasıl
hilal0110 muzeyyennsarac 2 gün geciktim banada değer biraz az geldi 41 çıktığı için yazdım buraya zaten salı gününe kadar bekleyecegim bence poliklinikte bilgi alın bende telas yaptım 41 çıkınca ama sanırım çok çok yeni olduğu için 2 güne 1 kan verin bence öyle bakıyorlar genelde