balbademdem Sola yatış diyorlar 33. Haftadayım sağıma yatmak istiyorum ama vicdan yapıyorum uykular zehir oldu siz hep solunuza mı yatıyorsunuz
pofidikanne balbademdem hayır soluma her gün yatmıyorum değişiyor pozisyon ama şunu fark ettim sola dönünce sanki bebek rahatsız oluyor kasılıyor sağ dönünce oh mis rahat ediyor ve bende uyuyorum 😂
BloomingMama balbademdem sırtüstü yatınca nefes alamıyorum sola yatıncada nefesim daralıyor kalbim hızlanıyor vicdan yaptığım için çoğunluk sola yatıyorum bazende sağıma yatıp solumu dinlendiriyorum ama yüzüstü yatmayı çok özledim 😞
balbademdem Sırt üstü yatmıyorum nefesim kesiliyor zaten ama çok özledim yüzüstü sırt üstü uyumayı sizde durumlar nasıl
annemood Geceleri bazen sağa bazen sola dönük yatıyorum önemli olan sırt üstü yatmamak sol en sağlıklısı ama sağ da olabilir diyorlar ama benim sağa yatınca nefesim daralıyor gibi oluyor
babyonn Haftadayım kızımın solda kafası var sola dönünce sanki onu eziyor gibiyim sağa dönünce midem yanıyor başım dönüyor vertigo oluyorum sırt üstü nefesim kesiliyor. Sola yatıp karnımın üstüne çok durmamaya çalışarak çözüm buldum arkama da yastık koyuyorum ki sırt üstü gelmeyeyim yatarken sabah kalktığımda solda oluyorum ama çok yoruldum