serisel Merhaba arkasaslar aranızda bu doktora giden var mı memnun kalan veya kalmayan kötü yada iyi tecrübesi olan varda paylasır mısınız merak ediyorm teşekkür ederm simdiden🙏🙏
tamaygunturk Merhaba ben daha önce gittim işinde iyi bir doktor ama konuşma tarzı çok olumsuz konuşuyor.
serisel tamaygunturk yaa öylemi bende geçen hafta gitttim keseyi gördük smdi kalp atısı icn cagırdı pazartesi gidicem. Şuan cok karar veremedm acıkcası onunla devammı etsem baska doktora mı yönlensem bide betül kazdal var aynı hastanede oda iyi aslnda ama gideceğini duydum gideebilirmis bilemedm ya
tamaygunturk Yani teşhisleri doğru açıkçası ama çok olumsuz konuşuyor, insanlar hamile ve hassas oldukları için olumsuz konuşma duymak istemiyor açıkçası, burcu betül hoca enerji olarak çok daha pozitif, iyi bir doktor bence.
serisel tamaygunturk anladm bende bilemedm burcu betül hocanında gidebilir dedi muhasebedeki kız suan 1 aylık izindeymis zaten eğer gidersse onlada bosuna baslamak istemiyorum. Bide arzu mu ne var onuda hic begenmiyorm zaten kararsız kaldm suan. Bi pazarteside gideyimde kontrole bakaym tepkileri nasıl🤦♀️
tamaygunturk Arzu hocayı hiç bilmiyorum ama hem burada hem de çevrede gidenlerin yorumları çok iyi ve olumlu. Yine de siz bilirsiniz tabikide gözlemlemekte fayda var.
ipekleyla serisel fatma türkan ayana gittim 23 haftaya kadar iyi fena değil ama biruni hastanesinde başka bi doktorla devam etme kararı aldım çok net bi doktor değil yani sorunsuz giden bi süreciniz varsa belki olabilir ama ben riskli gebeyim tansiyon ve erken doğum riskim var o yüzden çok tecrübeli görmedim
ahyayuni Merhaba burcu hoca çok çok iyi ben onda dogum yaptım acayip tatlı dilli motiveli eğer gitmezse muhakkak onda devam edin derim.