Burjucan EbruKrhn benim en başından beri 2 hafta geriden geliyordu ilk başlarda çok takıyordum ya tamamen beslenmesi durursa diye ama 35 ki haftaları gördük şükür 2500 ü de geçerse zaten küveze falan girmez Allah’ın izniyle
Kpszkbra Canım bende kilosunu çok takiyodum ama doktorum bunun önemli olmadığını asıl önemli olan şey haftasını tamamlaması olduğunu söyledi bende 34+6da gittim 2360gr dedi 1hafta geri oda önemli değil dedi. Ablam ilk kızında 40haftasinda 2400 doğurdu küçük kızını da 38haftada 2370gr ama ikiside çok güzel toparlandı hemen önmli olan kilo değil sağlıklı olması takılma boşver
Elifee EbruKrhn canım cihazlara takılma benim arkadaşımla aynı doktora gidiyorduk ona hep iki hafta geriden bana hep bir hafta içeriden dedi doktor o Doğum için dıyarbakıra gitti ki çocuk 3600 müş o doktorun aleti eksik ölçüyor demiş ve cidden çocuk 3600 doğdu
Elifee EbruKrhn cihaz çok fark ettiriyor zaten Doğum esnasında doktor da diyor genelde +- 500 fark eder diye
EbruKrhn Elifee onu da düşündüm cihazları pek iyi değildi ama yine de insan öyle duyunca kötü oluyo 😏
Irmakdkm 35+0 de gittim 2581 gram 49 cm dedi 4 gün geriden geliyomuş ama sağloğı yerinde çok şükür önemli olan o
Anonimane_150 EbruKrhn bende tam 34+0 da gitmiştim 2.400kg dı. Bugun 34+4 günlük olduk ama ne kadar alırdı bilmiyorum 😐
Essraa2 Anonimane_150 bizde 34te gittik 2600dü ama beslenme olarak hep kaşar muz süt diyolar burda inanmayın :) bence ıspanak yeşillik bol bol salata şeklinde tüketin ayrıca ev yoğurdu ananas nar...
Eyser49 EbruKrhn canim dusuk degil niye dusuk olsun benimkide 2500 sanki ne var arasinda sıkma canini allahin izniyle alicak kilo daha hemkilosu iyi vqlla tospik bi brbek olmayi vrsin yavrucaklarimiz saglikli olsun sukur edelim allahim ins yardim etsin daha da kilo alir bebislerimix
EbruKrhn Eyser49 yani hep diyodum ztn benden tombik bişy çıkmaz diye öyle olcak galiba neyse sağlıklı olsun da
Nk1984 EbruKrhn benim oğlum 39. Haftada 2,810 gram doğmustu,cok sukur gayette sağlıklıydı.Evet zayıf bebeğe ilk zamanlar bakımı biraz zor oluyo ama aradaki fark kısa surede kapanıyo.Önemli olan sağlıklı olması yani
Adencanan Sedahatice 34+0 da 2300 çıktı benim bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu nasıl geriden diyor ki doktorun anlamadım ☹️
EbruKrhn Adencanan kendi doktorum değildi sancım var diye gitmiştim devlette başka bir doktordu öyle dedi
Tgbatem EbruKrhn normal bence evnde dün gittim 34-6 ydım 2307 gr çıktı artı eksi 345 gr yazıo kağıtta sonuçta milim oynasa gram oynuyor ölçümde sağlıklı olsunlar yeter kilo sağlık demek değil