rumeysakulg esmaa3 7 dakikaya düşünce gideceğim baya şiddetli normal yalancı sancı gibi değil kesinlikle ama Allah yardım ediyor
esmaa3 rumeysakulg açılmanız olmuştur umarım çünkü baya zaman oldu evde süreci geçirmiş olmanız da etkilemiştir çok az kaldı kucağınıza almanıza bende hastanede uzun sürmez dogumunuz suyunuz falan geldi mi
esmaa3 rumeysakulg bir avazda kurtulursun inşallah yoruldun sende geceden beri sancı çekiyorsun sağlıkla gelsin Allah kolaylık versin
rumeysakulg esmaa3 Allah razı olsun yoldayız dua edin lütfen Rabbim size de kolay doğum nasip eylesin
aynurella_85 rumeysakulg dogum geliyor canim kac haftaliksin rabim sag saglik kavusmayi nasip etsin canim gelismelerden haberdar et canim
aynurella_85 rumeysakulg canim sen dakikalari saniyeleri tutmaya devam et eger devami gelirse gercek kasilma ama kan su gelirse direk dontora git o zaman dogumdur canim
aynurella_85 rumeysakulg ay dogum baslamis canim saglicakla insallah kizmi erkekmi bende bekliyorum 37 deyim bende rabim herkezi kurtarsin sag saglim kucagina almayi nasip etsin gelismelerden ywz canim merak ederim
aynurella_85 rumeysakulg korkma canim sakin kal dualarim seninle insallah canim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah canim
esmaa3 rumeysakulg hiç korkma doğumun büyük bir kısmını zaten atlattın evladına kavuşmana çok az kaldı artık
rumeysakulg esmaa3 inşaAllah açılma olmuştur çünkü bu kadar saattir sancı çekiyorum boşa değildir inşaAllah
esmaa3 rumeysakulg suyunuz gelmediyse suyunuzu patlatırlar hastanede zaten sonra çok çabuk ilerler açılmanız