rumeysakulg 23.25 - 23.27 23.36 - 23.38 23.45 - 23.48 00.00 - 00.01 00.12 - 00.14 Kızlar kasılma başlangıç ve bitişleri sizce bunlar yalancı sancı mı değil mi ama öyle felaket derecede ağrım yok yalancı olma olasılığı yüksek mi Anlayamıyorum
Ahsenveannesi rumeysakulg düzenli gibi görünüyor ama kasılma demişsiniz kasılma ve sancı ayrı şeyler bence doğum değil
emineskn rumeysakulg merhabalar ilk başta hissettiğiniz şeyi anlatır mısınız bende 38+2 yim sürekli ağrı çektiğim için hamilelik boyu doğum mu değil mi asla ayırıp dakika bile tutamıyorum hep ağrı varmış gibi olduğu için biraz tarif etseniz, hep şey diyorlar doğum sancısını anlarsın böyle duramazsın falan ama bilemiyorum da ayırt edemiyorum
rumeysakulg Ahsenveannesi 10 dk da bire düştü 00.45 - 00.46 00.56 - 00.57 01.08 - 01.10 01.17 - 01.20 Şuan böyle
afel Sanırım sertleşme demek istediniz benimde 34+2 vajinaya baskı ağrı çok var ve sertleşip duruyor yatıp uzanınca geçiyor gibi 10 gün önce kontrol vardı herşey yolunda rahim ağzı kapalı sizde dinlenince geçmiyorsa doktorunuza bi danışın haftanız ileri sizin
rumeysakulg zeynebzeyneb böyle dalga şeklinde geliyor kasılmadan hafif hafif anlıyorum sonra kasılıyor kasıklarda ağrı sonra yavaş yavaş gidiyor şeklinde
ddilara_ 10 dalikada bir geliyor gayet düzenli, doğumunuz başlamış olabilir 😊 eğer suyunuz gelmediyse ve kanlı bir akıntınız yoksa kasılmalarınızın 5 dakikada 1e düşmesini bekleyip doktora gidebilirsiniz. Sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah 😍
rumeysakulg ddilara_ yok hayır gelmedi birşey kasılmalar 10 dk da bir düzenli şuan 1 2 dk sürüyor Ellerimde uyuşma ve biraz mide bulantım var tek
ddilara_ rumeysakulg bu belirtiler çok normal (ben kusmuştum 😂)şu an keyfini çıkarmaya bakın bebeğiniz geliyor aynı bedende son zamanlarınız 🥹 sıcak bir duşa girin, çantanızın son kontrollerini yapın ve sancıların arasındaki süre 5 dakikaya inene kadar sakince bekleyin şu an düzenli sancılarınız geliyor hadi bakalım
ddilara_ rumeysakulg yani normalde olmaz ama doğum bu, ne olacağı da belli olmaz açıkçası. Bence siz hastaneyi arayıp suyunuzu gelmediğini ama sancılarınızın başladığını söyleyin gelmeniz gerekiyor mu diye sorun ama devletse bencim şahsi fikrim bence gitmeyin evde kendi konforunuzda daha rahat edersiniz. Ya da şu an gidin nst çeksinler geri eve dönüp evde sancılarınızı çekin yani nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapınnderim. Ben özelde doğum yapmama rağmen (ilk doğumdu) önce nişan hemen arkasından suyum geldi duş alıp gittim açılma henüz 1 cm dedi imza atıp eve gittim 5 saat evde sancımı çekip öyle hastaneye geri gittim. Bu övünülecek bir şey diye anlatmıyorum bizim evimize hastanede çok yakındı ve ben evde daha rahat hissediyordum o yüzden öyle yaptım ama şimdi 2.ye hamileyim şimdiki doğumumda istesem de evde bekleyemem çünkü ilk doğum da çok hızlı olmuştu doktor sıkı sıkı tembih etti ikinci doğumunda sancı hissettiğin anda gel yolda doğurursun demişti ben o yüzden şimdi direkt giderim yani şu an hislerinize göre hareket etmeniz daha mantıklı gibi
annelikyolculugumm rumeysakulg benim 5 dk da bir geldikten 20 dk sonra falan acilden giriş yapmıştım nstye bağlandım takip yapıldı muayene açıklık bakmamışlardı artık sancılar uzun olmaya başlayınca nstyi söküp açılmama bakmışlardı 8cm olmuş bile hemen doğumhaneye çıktım 1 saat sonra falan kızım kucağımdaydı 😁
rumeysakulg ddilara_ doktorum bana direk 7 dakikaya falan düşsün öyle gel dedi şuan 9-10 dk arasında seyrediyor işlerimi yapıyorum evi toplayıp oyalanıyorum daha nişan su vs gelmedi o yüzden biraz rahatım
ddilara_ rumeysakulg süper o zaman ❤️ lütfen stres ve telaş yapmayın evet normal doğum başlı başına bir muallak ama süreci yönetebildikten sonra çok keyifli 😍 kulaklığınızı takın müzik açın bir yandan işlerinizi halledin rahatlayın. Bu arada çocuk öyle pat diye gelmiyor merak etmeyin ilk doğumsa en en en erken 8 saat sürer 😂
hurremintorunu rumeysakulg canım resmenn doğuruyorsun 🥹😅 benimde senin anlattığın gibi olmuştu karın sertleşmesiyle başlayıp ağrılı kasılmaya dönüşmüştü. Gayet güzel ilerlemişsin eğer hastanen 25 dk sürüyorsa bence de 7 dk da bire düşünce çık anca olabilir sen gideme kadar 5 dk da bire falan düşer zaten aralığı. Bende 5 dk 1 de gitmiştim aşırı çok da değildi ağrısı hastanem çok yakındı 5 dk falan gittiğimde 7 cm olmuştu açıklık. Evden çıkmadan son bi sıcak suyun altına gir sonra hazırlan çık. Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Allah yardımcın olsun