kalbimdekiminik gencannee_ ay bi yandan korkuyorum ya o yüzden başıma neler geleceğimi biliyorum çünkü 🫣😶
gencannee_ kalbimdekiminik Banada devlet kafası 3 hafta ileride dedi doğumum zor olur diye korkuyorum 😨
kalbimdekiminik gencannee_ aşkım ultrasona çok güvenmiyorum ben 😂çünkü ilk kızıma 3500 demişlerdi 3070 doğmuştu
gencannee_ kalbimdekiminik özeldeki doktorumun ölçümleri tam haftasıyla uyumlu devlette değişik çıkıyor cuma günüde özele gidicem bakalım doğum konusuda konuşucam
kalbimdekiminik gencannee_ olabilir canım haber et bakalım ama aynı doktorlar değil benim farklı doktorlar söyledi şimdiki kızıma bakalım nasıl olcak kaç kilo doğacak
gencannee_ kalbimdekiminik Banada her gün değişik sekreter geliyor geçen erkek vardı o iyiydi bu kadından pek bir şey anlamadım aynı doktorada randevu almıştım şimdi başka doktora aldım🤣
kalbimdekiminik gencannee_ aynıyız desene😂🤣en son gittiğim erkek doktor çok iyiydi hatta 20 yıllık doktor tecrübesi var yine ona gitmeyi düşünüyorum
gencannee_ kalbimdekiminik ya benim planım özel ama devletede acil durumlarda gidiyorum bilmeden acil durum olurda doğurursam diye devletede kontrole gidiyorum