leyla6 Kızlar oğluma yiğit ismini koymak istiyorum, hatta yanına emre isminide düşünüyorum yiğit emre. Herkes yiğitler emreler çok yaramaz çok asabi oluyor diyor korktum 😂 çocuğunun ismi yiğit olan var mı sizler neler düşünüyorsunuz??
happyela leyla6 Benim oğluşum da yiğit çok sakin. Ağır abi oluyorlar hatta 😂 Yaramazlık illaki var ama asla asabi değil. Dur yapma dediğimde durur sessiz sakindir 🥰
aslan030128 leyla6 vallahi isimden mi bilmiyorm ama benim oğlum yiğit Efe çok hareketli bir çocuk 8 yaşına girecek inşallah halen öyle zaptedemiyorum küçük kardeşi beni onun kadar zorlamıyor ama belki tesadüftür 🤭
anneciimmm leyla6 benim oğlumun adı da Yiğit Ali biraz asabilik var ama olgun düşünceye sahip bir oğlum var 😍
leyla6 zeynep123134_ ya maşallah maşallah yusuftan mı yiğitten mi bu sakinlik acaba illaki anne babasının çocukluğunada benzer tabide bilemiyorum🤦🏻♀️
anstzist zeynep123134_ ilk defa oğluma tam olarak adaş biri görüyorum 🥰 benim oğlumda tam tersi çok hareketli ve birazcık sabırsız, öfkeli 🥲
fikretbaciniz zeynep123134_ benimki Yusuf düz duvara tırmanıyor bacım 22 yaşındayım enerjim yetmiyor😀😀
leyla6 aslan030128 rabbim sağlıklı uzun ömürler versin canım benim ailelere anne babayada benziyor bence sadece isim değildir diye düşünüyorum ben ama yinede çevrem tabiki kafamı karıştı sadece isimde geçiyor diye bi çocuk hareketli yada olmaz heralde ya 😂
aslan030128 leyla6 amin canım cümlemizinkini 🤲🏻❤️ valla eşimde ben de çok sakiniz bu bizim tam tersimiz birde bende çift yönlü efelerde çok yaramaz kabına sığmaz olurmuş ben ikisini bırakmışım biraz etki etmiş olabilir belki yanlız yiğit olsa o kadar etkisi olmaz 😅
aslan030128 afel kız zaten efeler daha kabına sığmıyormuş ben biraz da araştırdım sonradan geneli böyle Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı 🤲🏻😅❤️
aslan030128 leyla6 kesinlikle biz eşimle ikimizin istediği olsun diye iki çocuğa da iki isim koyduk süpriz üçüncü yolda ona da iki isim çocuklar sınava girse bir saat optik dolduracak sayemizde 😅😅😅
_Ebrukaracan06_ Bizim akrabanın oğlu yiğit efe o aileye Allah sabır versin böyle yaramaz bebe görmedim