sum_doa momrose merih bana şey gibi geliyor melih miş ama ismi yanlış yazılmış da merih olmuş gibi hissettiriyor çok duyulmadığı için sanırım 🥹
momrose Ayss1907 aslında yüzyıllardır olan bi gezegen ismi Mars gezegenine Merih denirdi. Yani yeni çıkan bir isim değil
Ayss1907 momrose aa bilmiyordum mars koyanıda duymuştum o bi tık daha yatkın dile ama siz bilirsiniz tabiki annesi olduğunuz için içinize sineni koyun gerisi önemli değil🙏
happyela momrose Merih bence çok güzel. Oğlum olsaydı tercihlerim arasındaydı. Hem farklı hemde kulağa çok hoş geliyor ben çok beğeniyorum🥰 aklımada direk Merih demiralp geliyor 😃
muhendistenfikirler momrose momrose bir kız arkadaşımın adı Merih, unisex bir isim bence çok güzel hem de nadir olan bir isim
happyela momrose Bende arkadaşımdan duymuştum yıllar önce hatta yeğeninin adı merihti. O zaman ne kadar güzel geliyor kulağa demiştim. Bence koyun ya çok güzel 🥰
eeffkk momrose bence çok güzel. Nadir bir isim bir kere her yerde hep ayni isimler dönüyor daha nadir daha özgün bir ismi olacağı için çok şanslı
momrose happyela ya ben beğeniyorum ama çevrem hemen şey diyor, melih daha iyi falan melih ile Merihin aurası çok farklı bence , zor söyleniyor diyen var , ben insanların yorumlarından biraz etkilenen birisiyim sanırım 🥲