arzugul3552 Selam Anneler , Hastane çıkış kıyafetlerini hazırladınız mı ? Ben henüz hazırlamadım yeni yeni başlayacağım alışverişe kesinlikle olması gerekenler dediğiniz neler acaba ?
Nilozof arzugul3552 Doğum 10 Aralık gözüküyor. Ben de hazırlamadım. Beğendiklerim favorilerimde bekliyor sadece 😂 Köşede bekleyeyim yazanlardan fikir alırım 😂
zuhra_yldz arzugul3552 bence fermuarlı tulumlar olmazsa olmaz kış olacağı için ikili takımların beli vs açılabilir ama tulumda o sorun yok çok rahat oluyor
merve_unaldi arzugul3552 aralık 4 maks gözüküyor hiç birşeyim hazır değil geçen oğluma alışveriş yaparken süslü püslü bir çorap aldım sadece bende kenarda bekleyeyim önerileri
halew arzugul3552 ben kıyafet alışverişi yaptım bi kaç alacağım daha var. Arabası puseti vs abisinden kaldığı için sadece kıyafet alıyorum 😅
arzugul3552 Nilozof of ya ne olacak halimiz çocuğun kıyafetleri yok arabası Puseti kamerası var sjjsjs ama kıyafet yok djdjjdjd ne alacağımı bilmiyorum favoriler dolu kaldım fjfjjd
arzugul3552 merve_unaldi desenize benim durumum da sizler gibi 😂😂 benimde Max 5 Aralık görünüyor ve erko 💙
arzugul3552 halew Neler aldınız peki tecrübelerinizi bize aktarınız 🥰 zıbın olarak uzun kollu mu alalım kısa mı alalım ? Nasıl ilerleyelim kış bebetoları olacakları için bir tereddütüm ilk doğumum olacak 🌸
halew arzugul3552 uzun kollu almadım ben kısa kol aldım bide sıfır kol aldım üzerine tulum yelek gibi giyer diye düşünüyorum eviniz sıcaksa uzun kol zıbınla terler bence. İlk bebeğim yazın doğduğu için bunda hiç tecrübem yok😅 01 ay 4 alt üst takım 2 tulum aldım geri kalanları 03 ay aldım zaten doğduğunda boyuna kilosuna göre zamanla da alırsın. Kışın doğum yapanlara sorup eksikleri tamamlamaya çalışıyorum bakalım
Ahsenveannesi arzugul3552 bencede yenidoğan için tulum çok saçma😂 6-7 kere kaka 2-3 kere de çiş olsa her defasında tulumu aç bacakları çıkar sonra tekrar giydir bence 2li takım daha iyi. Çiş kaka taşma durumda direk altı değiştirirsin diğer türlü tulumu değiştirmek gerekir
zelihakoyunn arzugul3552 Bizim de Kasım gözüküyor Ekim ayında başlicam alışverişe inşallah 30+4 düz kız bebek 💖
doganndilannn Kasımın ilk haftası çikolatası magnetinr kadar herşeyi tamam sadece anneanne bohçası geldiğinde doğum valizi hazırlıcam
arya2121 arzugul3552 sizin bebeğin penisi olduğunda küçük demişti doktor ondan yanılmışlardi herhangi bi sıkıntı yaşandimi yoksa normal miydi merakk ettim merakımı bağışlayın
arzugul3552 arya2121 kadın doğum doktorum sorun yok dedi sonrasında içimi rahatlattı abartmış dedi detaylı ultrasona bakan doktor için .
sumeyye6506 arzugul3552 kasım başı doğum inşallah uzun kolu aldım 5 tane 5 tane de yarım kol aldım ben çoğunlukla kışa uygun alıyorum daha da alınacaklar var tulum almadım hiç fermuarlı alıcam onları da inşallah