Momlife_ Siz neler aldınız kaç ay aldınız kışlık alışveriş yapıcam ama çok kararsızım yaşadığımız şehir çok soğuk oluyor
sum_doa Momlife_ bebişin tombişliğine bağlı hayatım kışa denk geleceği için 3-6 ay al bence peluş tulumlar sıcak tutuyorlar öneririm kızımda çok kullanmıştım
senati Momlife_ e bebekte çoraplı pijamalar var onları giydirip üstüne tekrar pijama altı veya pantolon falan giydirirsin kışın çok iyi oluyor çorap çıkma derdi olmadan
sum_doa Momlife_ e bebekten alıyordum hep boyu kilosu da iriydi kızımın hep ayından büyük aldım valla büyüğe çare var da küçüğe yok 3-6 ay iyidi bence
sum_doa Momlife_ kundak tarzı battanye gibi şeyler oluyor linkini atayım ikinci kızım kışın doğacağı için ondan alacağım ben tulum giyemez küçük olur diye dur bak atayım
sum_doa Momlife_ biraz daha ele avuca gelene kadar böyle şeyler daha kullanışlı tulumda çok daralıyorlar sanki ben bebek olsam daralırdım 🤣🤣🤣
sum_doa Momlife_ pu pu maşallah öylesini giydirmekte güzel oluyo be 🤣🤣 5. ayında tulum giydirmiştim kızımda ben haziranda doğmuştu kış gelene kadar büyümüştü iyice 🥹🥹
Momlife_ sum_doa yaaa benimkinin yazlıkları küçüldü bile evde gezmeye giderken giydireceklerimi giydiriyorum iyice kış gelmeden😄
sum_doa Momlife_ kız bebek kıyafeti görmekten gına geldi pembe bişey görünce içim sıkılıyor benim de erkek reyonunda geziyorum habire insaoğlu işte böyle de nankörüz 🤣🤣